Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop 11 martie. Taurii trebuie să fie atenți la bani

Publicat:

Lorina, astrologul Click!, are previziunile complete pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului! Haideți sa vedem impreuna ce le rezerva astrele tuturor celor12 nativi, sambata, pe 11 martie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop saptamana 28 iunie - 4 iulie. Taurii si Gemenii trebuie sa fie atenti la anturaj, Berbecii au noroc la bani

08:55, 29.06.2024 - Astrologul Click!, Lorina, va spune ce au pregatit astrele pentru saptamana 28 iunie - 4 iulie. In timp ce unii nativi au noroc pe toate planurile, pentru cateva zodii se anunța zile pline de schimbari și probleme.

Horoscop duminica, 9 iunie. Capricornii se pot confrunta cu probleme de sanatate, iar Taurii au de luat o hotarare

21:05, 08.06.2024 - Pentru duminica, 9 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se confrunta cu probleme metabolice, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa se bucure de momentele de intimitate.

Horoscop joi, 23 mai. Balanțele ar trebui sa amane cheltuielile, iar Peștii și-ar putea gasi iubirea

21:06, 22.05.2024 - Pentru joi, 23 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se trezește in conflicte profesionale, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa puna preț pe timpul personal.

Horoscop miercuri, 22 mai: pe strada unei zodii iese soarele și toate merg ca pe roate. Taurii trebuie sa acorde atenție dietei

21:05, 21.05.2024 - Pentru miercuri, 22 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa aleaga o dieta ușor de indurat, in timp ce o alta zodie reacționeaza agresiv in discuții legate de bani.

Horoscop duminica, 21 aprilie. O zodie așteapta sa inceapa saptamana cu o marire de salariu, iar Taurii primesc o propunere

09:00, 21.04.2024 - Pentru duminica, 21 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa țina de bani, in timp ce o alta zodie renunța la dieta.

Horoscop sambata, 20 martie: Nativii norocoși pe plan financiar. Ce zodie are parte de intalniri romantice

21:56, 19.04.2024 - Sambata, 20 martie, apar noi potențiale surse de venituri pentru o zodie, in timp ce nativii alteia au nevoie de un set de analize. Lorina, astrologul Click!, are detalii pentru toate semnele horoscopului.

Horoscop sambata, 13 aprilie. Zodia care reintalnește persoane din trecut

22:00, 12.04.2024 - Pentru sambata, 13 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ descopera ce lipsește din relația cu partenerul de viața, in timp ce o alta zodie are nevoie de timp pentru odihna.

Cuvinte cheie:

click haideti taurii atenti lorina

Ce parere ai despre aceasta stire?