Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horia Tecău a cucerit al 21-lea titlu ATP la dublu, la Washington, alături de Jean-Julien Rojer

Publicat:

Perechea romano - olandeza / Jean-Julien Rojer, locul 12 ATP, a caștigat turneul de la Washington, dupa o finala in fața dublului australiano-indian / , scor 7-5, 6-4, la capatul unei partide de o ora și 19 minute.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kilroy Was Here: Legenda care a cucerit lumea

13:55, 26.06.2024 - „Kilroy Was Here” este un mesaj simplu, dar profund, care a devenit un simbol al prezenței americane in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Gravura sa discreta in Memorialul Național de Razboi din Washington, DC, ramane un omagiu adus unei legende care a captivat imaginația unei intregi generații.…

Razvan Lucescu și povestea celui de-al doilea titlu cucerit cu PAOK: „Suporterii erau foarte critici la inceput. Cand caștigi, devii Dumnezeu”

13:20, 20.05.2024 - Razvan Lucescu a caștigat al doilea sau titlu de campion al Greciei cu PAOK Salonic, iar antrenorul in varsta de 55 de ani a povestit cat de intensa a fost aventura echipei sale din acest sezon.

Grecia, la picioarele lui Razvan Lucescu! Antrenorul roman a cucerit un nou titlu cu PAOK Salonic

23:25, 19.05.2024 - Formația PAOK Salonic, pregatita de antrenorul roman Razvan Lucescu, s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul rivalei locale Aris și a caștigat al patrulea titlu de campioana a Greciei. Razvan Lucescu are Grecia la picioare, dupa ce a reușit sa cucereasca un nou titlu de campion cu formația PAOK Salonic,…

Handbal (f): CSM București a cucerit al șaptelea titlu de campioana

21:21, 17.05.2024 - CSM București a reușit o noua victorie pe teren propriu, scor 36-22 (20-14) cu SCM Craiova in Liga Naționala de handbal feminin, meci la finalul caruia a primit trofeul de campioana a Romaniei.

Englezul Kyren Wilson a cucerit primul sau titlu de campion mondial

12:41, 07.05.2024 - Englezul Kyren Wilson a castigat primul sau titlu de campion mondial la snooker, dupa ce l-a invins in finala, cu 18-14, pe galezul Jak Jones, luni, la Crucible Theatre din Sheffield, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

PSG a cucerit al treilea titlu consecutiv in Franța

23:15, 28.04.2024 - Paris St-Germain a cucerit al treilea titlu consecutiv in Ligue 1, dupa ce a doua clasata, Monaco, a fost invinsa cu 3-2 de Lyon.PSG are 12 puncte avans și nu mai poate fi ajunsa din urma, cu doar trei meciuri ramase de disputat, scrie BBC.

Florinel Coman, dupa ce FCSB a cucerit primul titlu din ultimii 9 ani: „E un moment unic care va ramane in inima mea”

18:35, 28.04.2024 - FCSB a invins-o pe Farul cu 2-1, sambata seara, pe Arena Naționala, și a cucerit un nou titlu dupa 9 ani de așteptare. La finalul partidei, golgheterul campionatului, Florinel Coman, care nu a evoluat din cauza unei accidentari, a declarat ca se simte campion și acest moment va ramane mereu in inima…

Bargauanul Tiberius Buta face din nou senzație! A cucerit al 6-lea titlu de campion național la skandenberg

12:05, 02.04.2024 - Tiberius Buta, un tanar de 22 de ani, din Mureșenii Bargaului, a reușit sa obțina nu mai puțin de patru medalii la Campionatul Național de Skandenberg, care s-a desfașurat in acest sfarșit de saptamana, la București. Totodata, a cucerit cel de-al 6-lea titlu de campion național la skandenberg. Tiberius…


Ce parere ai despre aceasta stire?