Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horia Brenciu este un tată și un soț minunat! Dezvăluirile uimitoare ale artistului despre familia sa

Publicat:

este un artist desavarșit, dar și un tata de excepție! Alaturi de soția sa, Alice, pe care o iubește nespus, crește patru copii minunați. Artistul a vorbit despre ei, așa cum n-a mai facut-o vreodata. Cu siguranța, este un tata foarte mandru!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum au murit 3 dintre frații lui Nick Carter. Familia artistului a fost marcata de tragedii

19:50, 06.07.2024 - Nick Carter provine dintr-o familie cu cinci copii care au crescut in lumina reflectoarelor. Cantarețul de la Blackstreet Boys a ramas doar el și sora sa, Angel. Trei dintre membri familiei au murit din cauza consumului de substanțe interzise, luptandu-se cu depresia sau anxietatea.

Sarbatoare mare in familia lui Liviu Teodorescu! Fiica artistului implinește un an: "Nu exista cuvinte sa explice..." / FOTO

13:05, 02.07.2024 - Liviu Teodorescu a devenit pentru prima oara tatic in urma cu fix un an. De atunci, artistul este, cu siguranța, un barbat implinit și fericit! Astazi, micuța lui implinește un anișor. Ce mesaj emoționant a transmis cantarețul ci ocazia acestei zile speciale.

Imagini tulburatoare de la priveghiul make-up artistului Anca Molnar. Gestul neobișnuit facut la capataiul regretatei tinere

17:46, 12.06.2024 - Trupul neinsuflețit al regretatei Anca Molnar a fost depus in casa in care aceasta a trait alaturi de soțul sau și de biețelul lor. Familia și prietenii au mers sa ii aduca un ultim omagiu și au surprins imaginile durerii de la capataiul make-ul artistului.

Sarbatoare in familia lui Tzanca Uraganu. Este ziua de naștere Alinei Marymar, mama fetiței artistului. Ce urare i-a facut acesta / FOTO

14:16, 05.06.2024 - Zi de mare sarbatoare in familia lui Tzanca Uraganu! Astazi, pe data de 5 iunie 2024, Alina Marymar, mama fetiței artistului, iși sarbatorește ziua de naștere. Cu aceasta ocazie, prin intermediul rețelelor de socializare, cantarețul i-a facut o urare iubitei sale.

Daniela Iliescu, adevarul despre relația pe care o are cu familia lui Culița Sterp. Cum se ințelege iubita artistului cu soacra: "Avem mentalitați diferite..."

14:31, 27.05.2024 - Daniela Iliescu, iubita lui Culița Sterp, a vorbit despre relația pe care o are cu familia artistului. Dupa ce au aparut diferite conversații controversate și s-a spus chiar ca ea și rudele soțului ei nu se suporta, aceasta a ținut sa spuna cum stau, de fapt, lucrurile.

Acces Direct. Cristi Tanase, un coșmar pentru familia lui? Dezvaluirile șocante facute de fosta partenera: „Pe mama a strans-o de gat” / VIDEO

18:05, 16.05.2024 - Cristi Tanase ar fi fost un coșmar pentru familia lui. Fosta partenera de viața a facut declarații șocante despre casncia pe care a avut-o alaturi de el. Femeia susține ca fostul fotbalist ar consuma substanțe psihoactive.

Jean Gavril a devenit tata pentru a doua oara. Primele imagini cu fiul artistului și al Biancai: „Bun venit in familia noastra!”

14:35, 11.05.2024 - Soția lui Jean Gabril a nascut un baiețel. Acum, artistul este tata și de fata și de baiat. Fostul concurent America Express și Te cunosc de undeva! a publicat un videoclip cu toata familia.

Anamaria Prodan continua scandalul cu Reghecampf. Dezvaluirile uimitoare facute despre antrenor de afacerista: „Nu mai are dreptul la nivel mondial”

10:41, 11.05.2024 - Tocmai cand apele pareau sa se linișteasca, Anamaria Prodan continua scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Oamenii legii au pus poprire pe bunurile comune, inclusiv pe locuința. Antrenorul nu ar mai putea sa iși desfașoare activitatea profesionala așa cum și-ar dori: „Nu mai are dreptul”. Scandalul dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?