Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hemoragie în USR-ul lui Drulă! Peste 100 de membri demisionează din partid

Publicat:

Se cutremura USR! Peste 100 de membri ai USR Prahova au decis sa plece din partidul condus de catre . Anunțul a fost facut joi, 27 octombrie. Demisionarii acuza ca filiala județeana a fost pusa „in subordinea PNL Prahova și a baronului ”. Deputatul de Prahova Mihai Polițeanu a fost cel care a […] The post Hemoragie in USR-ul lui Drula! Peste 100 de membri demisioneaza din partid first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zece membri USR s-au inscris in cursa pentru președinția partidului, dupa anunțul demisiei lui Drula

11:10, 17.06.2024 - Uniunea Salvati Romania (USR) anunta, luni, ca in total zece membri ai formațiunii și-au depus candidatura pentru președinția partidului, pana duminica noaptea. Primarul din Campulung, Elena Lasconi, candidat pentru aceasta funcție, a spus ca iși dorește sa salveze democrația.

Viorel Baltarețu demisioneaza din funcția de președinte al USR Cluj-Napoca dupa alegerile din 9 iunie: „E o lecție dura, din care voi invața”

23:15, 10.06.2024 - Liderul USR Cluj-Napoca, Viorel Baltarețu, si-a anuntat luni seara demisia din functia de Președinte al Filialei locale USR Cluj-Napoca, dupa eșecul suferit la alegerile locale din 9 iunie 2024. Decizia vine la scurt timp dupa ce, și liderul USR Catalin Drula si-a anuntat demisia din functia de presedinte…

Catalin Drula demisioneaza de la sefia USR!

15:06, 10.06.2024 - Presedintele USR, Catalin Drula, a anuntat ca va convoca un Congres al USR pentru alegerea unui nou presedinte al partidului. Drula a spus ca va ramane alaturi de colegii din USR, dar este nevoie de un restart al partidului."Imi asum acest rezultat si voi convoca in USR alegeri pentru un nou lider cat…

Fritz devine președintele interimar al USR. Catalin Drula demisioneaza din cauza rezultatelor

13:40, 10.06.2024 - Catalin Drula, liderul USR, a anunțat luni ca iși asuma rezultatul alegerilor și, prin consecința, demisioneaza din funcția de lider. Președinte interimar al partidului este primarul Timișoarei, Dominic Fritz, care a reușit sa obțina detașat un nou mandat.

BREAKING - Catalin Drula demisioneaza de la șefia USR: Va fi convocat Congres

13:21, 10.06.2024 - Președintele USR, Catalin Drula, a anunțat ca va convoca un Congres al USR pentru alegerea unui nou președinte al partidului. Drula a spus ca va ramane alaturi de colegii din USR, dar este nevoie de un restart al partidului.

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisioneaza

12:15, 29.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat ca nu demisioneaza din funcția de premier. Anunțul vine dupa o pauza de cateva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a anuntat miercuri ca isi suspenda indatoririle publice „timp de cateva zile” pentru a decide daca mai vrea sa ramana in fruntea guvernului,…

Sute de membri AUR au trecut la PNL. Anunțul facut de organizația liberalilor

19:11, 24.04.2024 - Sute de membri AUR au trecut la PNL, acuzand ca filiala județeana a partidului condus de George Simion nu le-a oferit niciun loc eligibil pe lista candidaturilor la Consiliul Județean. Fostul reprezentant al AUR, Adrian Bacescu, a fost desemnat candidatul PNL pentru primaria orașului Nehoiu.

Hemoragie in partidul lui George Simion: 400 de membri AUR Buzau au trecut la PNL

16:06, 24.04.2024 - Peste 400 de membri ai filialei AUR din orasul Nehoiu, judetul Buzau, au parasit formatiunea politica si au migrat catre PNL Buzau, filiala condusa de fostul deputat Adrian Mocanu, nemultumiti ca organizatia nu a fost reprezentata pe lista de consilieri judeteni pentru alegerile din 9 iunie nu cuprinde.


Ce parere ai despre aceasta stire?