Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HARTĂ. Pericol de inundații în 19 județe. A fost emis cod galben valabil până vineri la prânz

Publicat:
HARTĂ. Pericol de inundații în 19 județe. A fost emis cod galben valabil până vineri la prânz

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atentionare cod galben de inundatii, valabila pana vineri la pranz pe rauri din 19 bazine hidrografice si pe afluentii mici ai Dunarii.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

HARTA. Pericol de inundații in mai multe județe din țara pana miercuri dimineața. A fost emis cod galben

13:06, 25.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana miercuri dimineata, pe rauri din opt bazine hidrografice.

Pericol de inundații in 29 de județe. A fost emis cod galben de viituri

13:05, 12.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana joi la pranz in 13 bazine hidrografice, din 29 de județe.

HARTA Cod galben de inundatii in 14 judete. Avertismentul hidrologilor

12:46, 09.06.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis duminica un Cod galben de inundatii pentru rauri din 14 judete, aferente bazinelor hidrografice Somesul Mare, Mures, Olt, Siret si Bahlui, atentionarea fiind valabila pana luni dimineata.

Hidrologii, anunț de ultima ora! Pericol de inundații in mai multe județe din țara. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO

16:15, 24.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emisa o avertizare cod galben de viituri pe rauri din mai multe județe din Romania. Care sunt zonele aflate sub atenționare și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Pericol in Romania, s-a emis cod galben de inundații. Unde va fi prapad

09:41, 22.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis un avertisment de ultima ora! Codul galben de viituri vizeaza rauri din trei județe. Care sunt zonele in pericol de inundații. Pericol in 3 județe din Romania Miercuri dimineața, reprezentanții Institutului National de Hidrologie…

Cod galben de inundații in mai multe bazine hidrografice si pe afluentii mici ai Dunarii

13:45, 21.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la ora 16 a zilei de miercuri pe rauri din mai multe bazine hidrografice si pe afluentii mici ai Dunarii.

Pericol de inundații in mai multe județe din Romania! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

20:55, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice. Potrivit hidrologilor, in intervalul 23 aprilie,…

Pericol de inundații in mai multe județe din țara. Au fost emise avertizari cod portocaliu și galben de viituri

13:20, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.


Ce parere ai despre aceasta stire?