Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HAOS pe aeroportul Henri Coandă: Niciun avion nu decolează și nu aterizează din cauza ceții

Publicat:

"" București nu se decoleaza și nici nu se aterizeaza, la ora transmiterii știrii, din cauza ceții, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanți ai Companiei Naționale Aeroporturi București, potrivit Mediafax.

Potrivit site-ului Aeroportului, in momentul de fața, trei curse au intarzieri la decolare in jur de 20-30 de minute.

Meteorologii au emis noi atentionari de cod galben de ceata, pentru mai multe județe. Județul Ilfov se afla sub cod galben de ceața pana la ora 11.00.

Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca se va inregistra ceața…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare cod portocaliu de canicula in Romania. Zonele in care sunt anunțate temperaturi de foc

09:35, 20.06.2024 - Cupola de caldura in toata Romania. Valul de caldura se intensifica, iar Administrația Naționala de Meteorologie a emis noi avertizari cod portocaliu și galben de canicula, valabile in aproape toața țara. Iata in ce zone sunt anunțate temperaturi de foc. Pentru ce zone a fost emis cod galben de canicula…

Avertisment important al ANM! Cod galben de ploi și vijelii. Ce județe sunt vizate de atenționarea meteorologilor

19:50, 12.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de ploi și vijelii. Iata ce județe sunt vizate de atenționarea specialiștilor!

Ceața groasa in nordul Moldovei

07:40, 05.06.2024 - Meteorologii avertizeaza ca miercuri dimineața este ceața in nordul Moldovei. Administrația Naționala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ceața. Aceasta este valabila in mai multe zone ale județului Suceava.

Cod galben de ploi și vijelii in centrul, nordul și vestul țarii. Cum va fi vremea in București

10:35, 25.05.2024 - Zonele montane, Crișana și parți din Transilvania și Maramureș se afla astazi, 25 mai, sub o avertizare cod galben de vreme instabila, anunța Administrația Naționala de Meteorologie (ANM). In Capitala, vremea va fi calda sambata, anunța meteorologii. Atenționarea este valabila sambata, intre orele 12…

Meteorologii au emis cod portocaliu de averse, descarcari electrice si grindina pentru mai multe localitati din judetul Timis: Cod galben pentru judetul Arad

20:40, 19.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, un cod portocaliu de averse, intensificari ale vantului, descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici pentru mai multe localitati din judetul Timis.

Anunț ANM! Cod galben de ceața densa in Romania. Care sunt județele afectate

11:06, 19.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de cod galben de ceața densa in Romania. Care sunt județele vizate, dar și pana cand.

Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in jumatate de țara. Care sunt județele afectate

17:45, 07.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis, marți, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata pentru 25 de județe, valabil pana aproape de miezul nopții. Precipitațiile vor atinge și 45 de litri pe metru patrat. Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in jumatate…

Atenționare meteorologica de ultima ora. Cod galben de vant puternic in mai multe regiuni ale țarii HARTA

13:25, 28.03.2024 - Meteorologii au emis noi atenționari pentru vant puternic și furtuni, valabile pentru joi și vineri in diverse regiuni ale țarii. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) informeaza ca fenomenele meteorologice vor afecta mai ales nordul și centrul țarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?