Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Haltere: Argint şi bronz pentru Marius Danciu, la Mondialele Universitare de la Eilat

Publicat:

Sportivul roman a cucerit medaliile de argint, la stilul smuls, si de bronz, la total, in limitele categoriei 94 kg, ka Campionatele Mondiale Universitare de haltere de la Eilat (Israel).



Danciu a ratat aurul la smuls, unde a ridicat 170 kg, la fel ca si polonezul , deoarece a fost mai greu la cantar cu 360 de grame. Medalia de bronz a revenit rusului , 165 kg. s-a clasat pe 11, cu 135 kg.

La aruncat, Danciu s-a clasat pe locul 4, cu 201 kg, devansat de rusul Klimanov, 212, armeanul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foro) Luptatoarea Alexandra Moisei a luat medalia de bronz la Campionatul European: Pe ce loc s-au clasat alte doua sportive

13:25, 29.06.2024 - Luptatoarea de stil liber Alexandra Moisei a cucerit medalia de bronz, la Campionatul European, rezervat sportivelor sub varsta de 17 ani, iar alte doua sportive, Alexandrina Barbanoua și Gabriela Rudoi, s-au clasat pe locul V, informeaza reprezentanții Liceului Republican cu Profil Sportiv.

Medalia de bronz pentru Minaur Baia Mare la turneul final valoare al juniorilor 3

19:35, 30.05.2024 - Academia de Handbal Minaur Baia Mare a reușit sa obțina medalia de bronz la Turneul Final Valoare al juniorilor 3, demonstrand inca o data valoarea și determinarea echipei. Dupa infrangerea de ieri in fața echipei LPS Vaslui, cu scorul de 24-25, echipa a revenit in forța și a caștigat meciul pentru…

Pugilistul Hoca Nicolae, de la Daniel Boxing Club Campia Turzii, are asigurata medalia de bronz la Cupa Romaniei de Box pentru Seniori U22!

10:55, 17.05.2024 - Un nou rezultat bun obținut de clubul Daniel Boxing Campia Turzii, care a obținut cel puțin o medalie de bronz la Cupa Romaniei de Box pentru Seniorii U22 – Braila 2024, prin sportivul Hoca Nicolae. Acesta, in cadrul categoriei 92 kg Seniori U22, l-a invins in primul meci prin K.O. pe Robert Stoian…

Medalie de bronz pentru Romania la Campionatul European de Karate și Para Karate Seniori

16:45, 13.05.2024 - Sportivul roman Dorin Alexe a caștigat duminica medalia de bronz la Campionatul European de Karate și Para Karate Seniori, informeaza luni Agenția Naționala pentru Sport. Karateka roman a reușit sa urce pe podium in cadrul probelor de Kata para karate.

Luptatorul Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional din Bulgaria

08:35, 29.04.2024 - Luptatorul de stil greco-roman Semion Brekeli a cucerit medalia de bronz la Turneul Internațional „Petko Sirakov - Ivan Iliev”, rezervat sportivilor sub varsta de 23 de ani, care a avut loc in orașul Sofia, Bulgaria.

Un luptator dambovițean, foarte aproape de medalia de bronz la Turneul Internațional U15 „Ioan Mureșan & Valeriu Bularca”

16:20, 20.04.2024 - Luptatorul dambovițean Marian Daniel Mihai se prezinta la inalțime la ediția din acest an a Turneului Internațional U15 Wrestling Challenge “Ioan Mureșan & Valeriu Bularca”, gazduit in acest week-end, de orașul Cluj-Napoca. Sportivul legitimat la CS Targoviște și antrenat de Cornel Cornea, reprezinta…

Ekaterina Poistogova risca sa piarda medalia de argint (800 m) de la JO 2012

15:00, 08.04.2024 - Atleta rusa Ekaterina Poistogova-Guliyev, care acum reprezinta Turcia, risca sa piarda medalia de argint cucerita la JO 2012 in proba de 800 m, dupa ce a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj din partea Federatiei ruse de atletism (RusAF), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

O medalie de argint si trei de bronz pentru judetul Vaslui, la Olimpiada Nationala de Matematica!

23:20, 07.04.2024 - PREMII… Elevii vasluieni, care au reprezentat judetul la Olimpiada Nationala de Matematica, au obtinut rezultate deosebite: o medalie de argint, trei medalii de bronz si cinci mentiuni de onoare, acordate de Societatea de Stiinte Matematice din Romania. Cel mai bun punctaj a fost obtinut de Mihnea Pascaru…


Ce parere ai despre aceasta stire?