Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep răsuflă uşurată: S-a aflat când va reveni Simona pe teren

Publicat:

Din momentul in care s-a accidentat la Roma, suferind o ruptura musculara la gamba piciorului stang, s-a vehiculat mult despre durata recuperarii. Astazi, antrenorul a explicat cum stau lucrurile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emma Raducanu repeta marea greșeala a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansa imensa

07:15, 18.06.2024 - La 21 de ani, Emma crede ca are tot timpul din lume și ca marile oportunitați vor veni pe banda. E o socoteala facuta și de Simona, cand aceasta era mai tanara. Din pacate, constanțeanca a ramas cu regretele unei decizii proaste.

Halep ofera Romaniei o lecție amara: cum a platit pentru ca a facut din țanțar armasar

07:16, 30.05.2024 - Cand era pe val in lumea tenisului și cu șanse mari de a-și trece in palmares o performanța istorica, Simona a dat cu piciorul, cu o nonșalanța incredibila, la o oportunitate cu care, foarte probabil, nu se va mai intalni niciodata.

VIDEO Alina Gorghiu rasufla ușurata ca judecatoarea Ancuța Popoviciu iese din dosarul 2 Mai: 'Este o ușurare!'

21:16, 21.05.2024 - Judecatoarea Ioana Ancuța Popoviciu, cea care judeca dosarul accidentului cumplit de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, parasește Judecatoria Mangalia. Magistratul va fi, de la 1 iunie 2024, judecator la Judecatoria Constanța.

Halep joaca, astazi, pe zgura dupa 2 ani: avertismentul specialiștilor pentru Simona

08:35, 14.05.2024 - Halep va juca (dupa ora 15.00, Digi Sport), la Paris, in cadrul Trophee Clarins (13-19 mai). Vorbim despre o competiție WTA 125 care, in trecut, ar fi fost mult sub nivelul ei. Acum insa, Simona e obligata sa o ia de jos.

Simona amana revenirea. Halep a inceput o noua perioada de pregatire, „spartana”

06:26, 26.04.2024 - Entuziasmul afișat dupa aflarea verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne s-a mai domolit. Experimentul de la Miami i-a aratat ca este departe de o forma sportiva apropiata de rivalele din circuit. Cele 19 luni de absența din turnee și-a

Halep, incapațanarea costa: cum platește Simona prețul dupa ce l-a ignorat pe Ion Țiriac

08:35, 23.04.2024 - Halep (32 de ani, 1.150 WTA) a ignorat sfatul lui Țiriac (84 de ani), fost jucator și manager de nivel inalt, in privința gestionarii revenirii pe teren. Din pacate, constanțeanca a luat o decizie foarte proasta.

Luca Mihai a ieșit din spital și are un mesaj pentru Homawoo: „Ma așteptam sa-mi dea mie un mesaj, sa-și ceara scuze” » Cand ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat in spital: „Au ras, au plans impreuna”

14:35, 21.04.2024 - Dupa o saptamana in care a fost internat la spitalul Elias, Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul celor de la Poli Iași, accidentat grav de dinamovistul Josue Homawoo in prima jumatate de ora a partidei din 14 aprilie, a ajuns ieri seara acasa. Starea lui e tot mai buna de la zi la zi, dar are inca probleme…

Școala a devenit teren de lupta intre elevi și profesori. Se ajunge la tribunal chiar și pentru note

07:25, 08.04.2024 - Școlile din Romania se confrunta cu situații conflictuale din ce in ce mai grave, de la acuzații de „bullying” exercitat de profesori asupra elevilor sau de elevi asupra profesorilor, pana la acte de violența. Unele scandaluri se termina la tribunal, chia


Ce parere ai despre aceasta stire?