Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hackerii Statului Islamic au lovit din plin. Cine a căzut

Publicat:

O grupare afiliata retelei teroriste a efectuat un atac cibernetic contra contului oficial de Twitter al Comandamentului central al SUA (CENTCOM), difuzand amenintari contra trupelor americane, relateaza ziarul .

Mesajele atribuite hackerilor au inceput sa apara pe contul Twitter al CENTCOM la ora 12.30 (19.30, ora Romaniei).

Hackerii au postat amenintari la adresa militarilor americani, semnand cu numele "CyberCaliphate" (CalifatCibernetic) sau " in Irak si Siria".

"ISIS, te iubesc", este unul dintre mesajele transmise prin contul…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Polonia și-a ridicat avioanele de lupta in aer din cauza atacului asupra Ucrainei

12:06, 19.04.2024 - Polonia și-a ridicat avioanele de vinatoare din cauza atacurilor cu rachete rusești asupra teritoriului Ucrainei. Despre aceasta relateaza RBC-Ucraina cu referire la pagina Comandamentului operațional al forțelor armate ale Poloniei pe Twitter. "In aceasta seara a fost observata o activitate intensa…

Trump a spus ca va obliga Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbas daca redevine președinte

09:15, 08.04.2024 - Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite și actual candidat pentru un nou mandat, ar fi declarat in privat ca daca va reveni la Casa Alba va pune presiune pe Ucraina sa cedeze Crimeea și Donbasul Rusiei pentru a obține pacea, relatat The Washington Post, duminica, citand surse, conform The Kyiv…

Iranul da vina pe Statele Unite, in calitate de aliat al Israelului, pentru atacul din Siria

11:00, 02.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a declarat marti ca a transmis Statelor Unite un mesaj in care le face raspunzatoare, in calitate de principal aliat al Israelului, pentru atacul care a distrus consulatul iranian la Damasc.


Ce parere ai despre aceasta stire?