Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hackerii cer canalului HBO milioane de dolari

Publicat:

In cazul in care, canalul HBO nu va plati milioanele de dolari cerute de hackeri, acestia vor dezvalui date si documente confidentiale furate de la postul american de televiziune. Intr-un mesaj video postat pe internet si adresat patronului HBO, , piratii cibernetici sustin ca ''au intrat in posesia unor informatii valoroase'' in timpul recentului atac informatic, ce le-ar fi permis sa puna mana pe aproximativ 1,5 terabiti de date.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Datele personale a zeci de mii de pacienti din Marea Britanie au fost publicate pe dark web. Hackerii cer 50 de milioane de dolari: „Dați vina pe guvernul vostru!”

14:10, 21.06.2024 - Atacul cibernetic a provocat haos in Marea Britanie, dupa ce o grupare de hackeri a spart sistemele IT ale unui centru de analiza a sangelui si le-a facut inutilizabile. Datele personale a zeci de mii de pacienti au fost publicate pe dark web.

Topul celor mai bogate case regale din lume. Ce familie are o vere de peste 1,4 trilioane de dolari

15:15, 13.06.2024 - Care sunt cele mai bogate familii regale din lume și cum și-au construit acestea averile de-a dreptul impresionante. In lumea regalitații, titlul nu echivaleaza intotdeauna cu o avere uriașa. Totuși, pentru aceste familii regale, bogația vine la pachet cu statutul. Deși familiile regale europene, precum…

Arabia Saudita aduna peste 11,2 miliarde de dolari din IPO-ul gigantului petrolier Aramco

08:35, 08.06.2024 - Arabia Saudita urmeaza sa stranga peste 11,2 miliarde de dolari din oferta sa publica secundara de actiuni ale gigantului petrolier controlat de stat Aramco, dupa ce a stabilit un pret al actiunilor la limita inferioara a intervalului preconizat, transmite CNBC.

Israelul cumpara inca 25 de avioane de lupta F-35 din SUA, pentru 3 miliarde de dolari

23:45, 04.06.2024 - Israelul va incepe sa primeasca un nou lot de avioane de lupta F-35 din partea SUA incepand din 2028, dupa ce cele doua parti au finalizat un acord, in ciuda tensiunilor legate de razboiul din Fasia Gaza, informeaza Bloomberg.

Prins in flagrant cand dadea mita 20.000 dolari! Ucrainean, reținut pentru trafic de influența

12:30, 01.06.2024 - Un cetațean ucrainean a fost reținut pentru 24 de ore pentru trafic de influența, anunța sambata procurorii DNA. Aceata ar fi fost prins in flagrant in timp ce oferea unei persoane 20.000 de dolari, pentru ca aceasta sa intervina pe langa vameși.

Cum au furat hackerii care au pus bazele „celui mai mare botnet din lume” miliarde de dolari. Rețeaua se extindea in 200 de țari

07:05, 31.05.2024 - Un cetațean chinez a fost arestat pentru ca ar fi fost creierul unei operațiuni uriașe prin care, cu ajutorul „celui mai mare botnet din lume”, a reușit sa fure miliarde de dolari, potrivit Sky News.

VIDEO FOTO SUA anunța un pachet suplimentar de 50 de mil. de dolari pentru R. Moldova. Blinken: 'Aduc angajamentul ferm din partea presedintelui Biden'

19:55, 29.05.2024 - Administratia Biden discuta cu Congresul SUA acordarea unui pachet suplimentar de sprijin pentru Republica Moldova in valoare de 50 de milioane de dolari, destinat cu precadere sporirii rezilientei la interferentele rusesti si sustinerii economiei, a anuntat miercuri, la Chisinau, secretarul american…

Zelenski mulțumește poporului american pentru trimiterea unui nou ajutor militar, in valoare de 275 de milioane de dolari

15:40, 25.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski multumeste lui ”Joe Biden, Congresului american si poporului american” dupa ce Statele unite au anuntat vineri seara trimiterea de armament in valoare de 275 de milioane de dolari, pentru a ”ajuta Ucraina sa respinga ofensiva Rusiei in apropiere de Harkov”.


Ce parere ai despre aceasta stire?