Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hackeri chinezi au accesat o rețea din SUA cu date personale ale angajaților federali (presă)

Publicat:

Hackeri chinezi au patruns in martie in rețeaua de calculatoare a agenției guvernamentale din SUA care pastreaza datele personale ale tuturor angajaților federali, potrivit unor oficiali americani citați de , relateaza Reuters.

Foto: (c) Angelo BREZOIANU / AGERPRES ARHIVA

Hackerii ar fi avut ca ținta dosarele a zeci de mii de angajați care au aplicat pentru permisiunea de a accesa documente secrete, a scris cotidianul american.

Hackerii au patruns în unele din bazele de date ale Biroului pentru , înainte…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Analiza Euro 2024: Romania vs Belgia. Ce scrie presa straina despre infrangerea naționalei

12:10, 23.06.2024 - In urma meciului dintre Belgia și Romania la Campionatul European din 2024, Reuters subliniaza ca singurul mister ramas este de ce s-au marcat doar doua goluri intr-un meci descris drept "deosebit" și „jucat intr-o atmosfera uimitoare”, conform G4Media.

Furturi pe banda rulanta. Biciclete, triciclete, capace de roți și un telefon mobil…

10:11, 18.06.2024 - IPJ Buzau vine cu detalii despre mai multe cazuri de furt produse in ultimele zile, in județul Buzau. Iata ce situații au transmis reprezentanții Biroului de Presa, printr-un comunicat: *In ziua de 14 iunie a.c., in urma activitatilor desfasurate de politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica al…

Paznici dintr-un centru de detentie din Rusia, luați ostatici de un grup de deținuți asociați cu ISIS

12:25, 16.06.2024 - Sase detinuti, unii cu legaturi cu rețeaua terorista Statul Islamic, au luat ostatici gardieni in Centrul de detenție nr. 1 din regiunea Rostov, in sudul Rusiei, si au cerut libera trecere in negocierile cu autoritatile, relateaza Reuters, potrivit news.ro.Barbatii, printre care si unii deja condamnati…

'Caii troieni' lansați de chinezi in Europa: industria pe care Beijingul o cladește, pe nevazute, pe batranul continent

00:05, 11.06.2024 - „Caii troieni” lansați de chinezi in Europa: industria pe care Beijingul o cladește, pe nevazute, pe batranul continentPoate ca guvernele statelor europene sunt ingrijorate de valul de automobile electrice chineze ieftine care le inunda pietele, dar in acelasi timp sunt intr-o cursa feroce pentru a…

Unda de șoc pe piața auto: China are un nou aliat de temut și inregistreaza deja cifre uriașe

04:25, 28.05.2024 - Brazilia a devansat Belgia din pozitia de cea mai mare piata pentru exporturile de automobile electrice si hibride chineze, arata datele statistice publicate luni, pe masura ce producatorii chinezi si-au majorat vanzarile catre pietele non-europene, dupa ce Bruxelles-ul a demarat o ancheta asupra subventiilor…

Sportivi chinezi medaliati la JO de la Sportivi chinezi medaliati la JO de la Tokyo, testati pozitiv dar nesanctTokyo, testati pozitiv dar nesanctionati (presa)

15:40, 20.04.2024 - O investigatie efectuata de televiziunea publica germana ARD si New York Times indica faptul ca 23 de sportivi chinezi, inclusiv cativa care au iesit campioni olimpici la Tokyo, au fost testati pozitiv la inceputul anului 2021, fara sa fi fost insa sanctionati, scrie AFP, potrivit Agerpres.

Atac terorist la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști

10:40, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, relateaza site-ul de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?