Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul finlandez blochează în premieră o achiziție imobiliară. Trei ruși au vrut să cumpere un imobil lângă o garnizoană strategică

Publicat:

Pentru prima oara, guvenul finlandez intervine in cazul unei tranzacții imobiliare și o blocheaza, din motive de securitate naționala. Este vorba de trei ruși care au incercat sa cumpere un azil de batrani aflat in imediata apropeire de . Este vorba despre un centru de pregatite unde anul trecut a avut loc exercițiul comun de antrenament finlandez - NATO Arrow 22, scrie Politico.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Norvegia blocheaza vanzarea unei proprietati din arhipelagul arctic Svalbard pentru a nu fi cumparata de chinezi

15:30, 02.07.2024 - Guvernul norvegian a blocat un plan de vanzare a ultimului lot de teren proprietate privata din arhipelagul arctic Svalbard, terenurile din Sore Fagerfjor, pentru a evita achizitia acestuia de catre China, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Miercuri, 5 iunie, profesorii si elevii au, in premiera, liber de Ziua Invatatorului. „Este vorba de respect pentru aceasta categorie socio-profesionala”

15:26, 03.06.2024 - In fiecare an, incepand din 2007, la 5 iunie in Romania se sarbatoreste Ziua Invatatorului. Daca pana acum aceasta era marcata prin doar prin activitati extracurriculare in timpul programului de lucru, incepand din 2024 ea devine zi libera pentru personalul din educatie si, implicit, pentru elevi.

Guvernul va finanța in premiera programul „Rabla pentru tractoare”. Micii fermieri pot obține pana la 20.000 de euro

11:50, 30.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, ca Guvernul va finanța, in premiera, programul „Rabla pentru tractoare”, prin Fondul pentru mediu. In cadrul acestuia, micii fermieri pot sa primeasca un sprijin nerambursabil de pana la 20.000 de euro.

Cum vor putea romanii cu pensii mici sa ramana cu mai multi bani in mana, pe langa suplimentarea generata de recalcularea de la 1 septembrie 2024

18:31, 29.05.2024 - Vesti bune pentru romanii cu pensii mici. Se pare ca Guvernul lucreaza la creșterea pragului de impozitare, sau chiar sa o elimine, pentru pensiile de peste 2.000 de lei, dar fara a da mai multe detalii. Pe masa ministrilor exista doua variante. Una dintre ele ar fi un sistem de deduceri fiscale pentru…

Cum poți sa-l faci pe Donald Trump sa se razgandeasca. Secretul persuasiunii poloneze

17:25, 10.05.2024 - Guvernul polonez crede ca deține o arma secreta pentru a-l intoarce pe Donald Trump impotriva liderului rus Vladimir Putin, și anume populiștii care nu mai sunt la putere, relateaza Politico.

Premiera in guvernarea PSD: suma-record investita de romani in titluri de stat

16:21, 23.04.2024 - Guvernul condus de Marcel Ciolacu a facut din investițiile fara precedent motorul dezvoltarii țarii, iar Romania se afla, constant, intre țarile din Uniunea Europeana cu cele mai mari creșteri ale producției industriale și ale economiei.

Achiziție de un miliard de dolari. Cum arata vehiculele militare pe care vrea sa le cumpere Romania din Coreea de Sud

12:15, 22.04.2024 - Romania ar putea avea 54 de obuziere autopropulsate K9 Thunder, produse in Coreea de Sud, compania producatoare, Hanwha, fiind singura care a ramas in licitatia deschisa de Ministerul Apararii Nationale, iar negocierile in acest sens continua cu Guvernul roman, potrivit Agerpres. 

Incident neobișnuit. O femeie s-a dus la secția de poliție pentru o plangere și a sfarșit prin a-l lua la bataie pe agentuș cu care a stat de vorba

11:10, 06.04.2024 - Un incident surprinzator a avut loc in Constanța. O femeie de 56 de ani din Medgidia a fost reținuta pentru ultraj, fiind acuzata ca l-a agresat pe un polițist in timp ce acesta se afla in serviciu.Femeia ar fi vizitat sediul Poliției Medgidia pentru a se informa despre o plangere, dar situația a escaladat…


Ce parere ai despre aceasta stire?