Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul aprobă înființarea Spitalului Public al Sectorului 6

Publicat:
Guvernul aprobă înființarea Spitalului Public al Sectorului 6

Guvernul aproba, in ședința de joi, inființarea al Sectorului 6, o unitate care va avea peste 300 de paturi, a anunțat la inceputul ședinței de Guvern premierul .

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Constantin: Guvernul a aprobat infiintarea Spitalului Public al Sectorului 6 din municipiul Bucuresti

19:35, 06.06.2024 - Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin, a anuntat joi ca Guvernul a aprobat infiintarea Spitalului Public al Sectorului 6 din municipiul Bucuresti. Unitatea sanitara va fi construita pe Bulevardul Timisoara si va avea o capacitate de 307 paturi.

Guvernul a aprobat inființarea Spitalului Public din Sectorul 6, cu 307 paturi, pe Bulevardul Timișoara

17:40, 06.06.2024 - Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin, a anunțat joi ca s-a aprobat inființarea Spitalului Public al Sectorului 6 din București. Unitatea sanitara va fi construita pe Bulevardul Timișoara și va avea o capacitate de 307 paturi. Investiția este estimata la 145,8 milioane de euro, iar durata…

Orașul din Romania unde va fi construit un nou spital. Marcel Ciolacu: „Este o investiție de peste 145 de milioane de euro"

12:20, 06.06.2024 - Astazi, Guvernul Romaniei a aprobat construirea unui nou spital intr-un mare oraș din Romania. Este vorba despre inființarea Spitalului Public al Sectorului 6, din Capitala. Iata ce a declarat Marcel Ciolacu.

Guvernul aproba reluarea exporturilor și tranzitului cu carne și animale vii in Turcia

11:35, 23.05.2024 - Executivul aproba, in ședința de joi, un memorandum prin care organizeaza, in regim de urgența, reluarea exporturilor și tranzitului cu carne și animale vii in Turcia, anunța premierul Marcel Ciolacu.

Guvernul va aproba o ordonanta de urgenta care vizeaza realizarea tuturor proiectelor cuprinse in Anghel Saligny

13:40, 14.05.2024 - Guvernul va aproba o ordonanta de urgenta care vizeaza realizarea tuturor proiectelor cuprinse in Programul de dezvoltare locala Anghel Saligny, a anuntat prim-ministrul Marcel Ciolacu, potrivit AGERPRES.

Autostrada Ploiești-Brașov. Guvernul aproba indicatorii tehnico-economici pentru un nou sector de drum

12:40, 14.05.2024 - Guvernul va aproba marti indicatorii tehnico-economici pentru sectorul Cristian - Ghimbav din Autostrada Ploiesti - Brasov, un nou pas in constructia Autostrazii Bucuresti - Brasov, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Premierul Ciolacu a refuzat sa raspunda la mesajele urmașilor romanilor persecutați etnic in 1940 privind neaplicarea Legii 154

09:36, 09.04.2024 - Aseara, 8 aprilie 2024, premierul Marcel Ciolacu a fost in direct la emisiunea lui Mihai Gadea. Nimic deosebit  pana aici doar ca premierul și-a facut cunoscuta prezența la acea emisiune și…impreuna cu moderatorul a IGNORAT toate mesajele transmise de romanii care sunt discriminați prin neaplicarea…

Marcel Ciolacu: Din sumele din transa 1 si 2 din PNRR avem consumate pana acum vreo 20%. Asteptam ultimul raport

13:55, 02.04.2024 - Premierul Marcel Cioacu a declarat, marți, ca Romania a consumat pana acum circa 20% din transele 1 si 2 din Planul National de Redresare si Rezilienta, iar cu privire la transa a treia a afirmat ca Guvernul asteapta ultimul raport, dupa vizita oficialului european pentru PNRR, Celine Gauer.


Ce parere ai despre aceasta stire?