Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grupările Hamas şi Jihadul islamic salută atentatul comis la o sinagogă din Ierusalim, în care patru persoane au fost ucise

Publicat:

si Jihadul islamic au salutat marti atentatul comis la o sinagoga din Ierusalim, cel mai sangeros din ultimii ani in , informeaza AFP.

Atacul reprezinta un "raspuns la uciderea martirului ", soferul palestinian care a fost gasit mort luni in autobuzul sau, in Ierusalimul de Est, a anuntat Hamas.

Purtatorul de cuvant al gruparii islamiste palestiniene a declarat ca atacul reprezinta "un raspuns la seria de crime ale ocupantului (israelian) vizand (moscheea) al-Aqsa”, adaugand ca „Hamas indeamna la continuarea operatiunilor".

Gruparea…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat langa o cafenea din Bruxelles. Doua persoane au fost ucise, alte doua sunt grav ranite

11:40, 27.06.2024 - Incidentul a avut loc in noaptea de miercuri spre joi la Bruxelles, in cartierul Gare du Midi, a informat un purtator de cuvant al politiei locale, transmite AFP, noteaza Agerpres.Impuscaturile s-au produs...

Armata israeliana a gasit cadavrul unui alt ostatic, un biciclist ucis in timpul atacului Hamas din 7 octombrie

22:56, 18.05.2024 - Armata israeliana a anuntat sambata ca fortele sale care opereaza in Fasia Gaza au recuperat cadavrul unui ostatic ucis de mișcarea islamista Hamas in atacul din 7 octombrie anul trecut, relateaza agenția de presa Reuters, preluata de news.ro.Trupul lui Ron Binyamin a fost gasit alaturi de alti trei…

Trei turiști spanioli, uciși intr-un atac armat in Afganistan

13:20, 18.05.2024 - Trei turisti spanioli au fost ucisi si cel putin un altul a fost ranit intr-un atac al unor barbați inarmati in provincia centrala Bamyan din Afganistan, a anuntat, vineri, Ministerul de Externe al Spaniei, citat de Reuters, relateaza News.ro.Purtatorul de cuvant al ministerului de interne taliban,…

VIDEO | Revolte in Noua Caledonie, dupa ce Parisul a schimbat regulile de vot: Trei persoane au fost ucise

12:20, 15.05.2024 - Trei persoane au fost ucise in tulburarile din Noua Caledonie, a anunțat un oficial, in timp ce revoltele au continuat, iar magazinele și școlile au ramas inchise miercuri, dupa ce Adunarea Naționala a Franței a aprobat modificari ale regulilor de vot in insula din Pacific, potrivit Mediafax.

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

FOTO - Atac cu un cocteil Molotov la singura sinagoga din Varsovia: președintele polonez a reacționat

11:05, 02.05.2024 - Persoane necunoscute au incercat sa incendieze o sinagoga la Varsovia, fara sa raneasca pe cineva, anunta autoritatile poloneze si comunitatea evreiasca, dar au cauzat doar pagube minore cladirii, a constatat un jurnalist AFP, relateaza News.ro.

Atac rusesc cu racheta in Odesa: mai multe persoane ucise dupa ce o racheta a lovit o institutie de invatamant - VIDEO

03:35, 30.04.2024 - Un atac rusesc cu racheta, in plina zi, asupra unei institutii de invatamant din portul ucrainean Odesa a ucis luni patru persoane si a ranit 28, au anuntat oficiali locali citati de Reuters, potrivit news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?