Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gruparea Stat Islamic: "Un atentat împotriva SUA ar ridiculiza atacurile din trecut"

Publicat:

Un articol din revista de propaganda Dabiq, care ar fi fost scris de ostaticul britanic , precizeaza ca a devenit in mai putin de 12 luni "cea mai exploziva miscare islamista pe care lumea moderna a vazut-o vreodata". Mai mult, sustine ca ar putea achizitiona o bomba nucleara in decurs de un an si afirma ca un atentat impotriva ar "ridiculiza atacurile din...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Forțele ucrainene, operațiune impotriva unei baze aeriene din Rusia pentru a opri atacurile asupra unor poziții ucrainene cheie

18:25, 20.05.2024 - Forțele ucrainene au lansat „atacuri coordonate” impotriva unei baze aeriene din sudul Rusiei, care este folosita pentru a efectua atacuri devastatoare cu bombe cu planare asupra pozițiilor ucrainene, a declarat o sursa militara pentru Sky News.

Statul american Arizona abroga o interdictie impotriva avortului care dateaza din 1864

05:45, 03.05.2024 - Guvernatoarea democrata care conduce Arizona a promulgat abrogarea legii care interzicea aproape toate avorturile și care data din 1864, pe care instanța suprema din acest stat din sud-vestul Statelor Unite o considerase aplicabila la inceputul lui aprilie

Kremlinul a intensificat atacurile și operațiunile de informații impotriva Harkovului pentru a forța oamenii sa paraseasca orașul (ISW)

09:56, 23.04.2024 - Rusia a intensificat operațiunile de informare impotriva ucrainenilor in orașul Harkov. Kremlinul distruge Harkovul pentru a-i convinge pe ucraineni sa fuga din oraș și sa stramute milioane de oameni in țara, noteaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), potrivit Ukrainskapravda.

Cancelarul Olaf Scholz avertizeaza Iranul, cerandu-i sa opreasca atacurile impotriva Israelului

22:10, 14.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a avertizat duminica Iranul in privința unor noi atacuri asupra Israelului, in timp ce escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu a umbrit inceputul turneului sau de trei zile in China.

Geoana: Va fi jale cu atacurile rusești pe dezinformare, pe cibernetic, impotriva alegerilor, inlusiv in Romania

21:45, 07.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a spus la Digi24 ca Rusia va lansa atacuri cibernetice și campanii de dezinformare pentru a perturba alegerile din Europa, inclusiv din Romania, in incercare de a aduce la putere forțe mai favorabile Moscovei.

Ucraina a premiat mai mulți hackeri pentru atacurile cibernetice impotriva Rusiei - BBC

08:50, 04.04.2024 - Mai mulți hackeri care efectueaza atacuri cibernetice impotriva Rusiei au primit premii de la armata ucraineana. Practica anumitor state de a incuraja hackerii civili este insa una care ridica semne de intrebare și arata felul in care se schimba tacticile razboiului modern, scrie BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?