Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grindeanu, despre posibilele dezvăluiri ale lui Ghiță: Poate e o teamă în anumite zone, e treaba lor

Publicat:

Prim-ministrul felicita Poliția Româna pentru ca și-a facut datoria în cazul Sebastian Ghița, precizând ca urmeaza procedurile specifice pentru aducerea în țara a acestuia.    

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

„Tind sa spun ca imi e puțin teama” » Marica avertizeaza inaintea meciului cu Belgia

10:50, 18.06.2024 - Ciprian Marica, 38 de ani, fostul atacant al primei reprezentative, a pus in context infrangerea Belgiei cu Slovacia, 0-1, partida din grupa Romaniei de la EURO 2024. Fostul „nouar” al naționalei e convins ca eșecul de luni ii va supramotiva pe „dracii roșii” in urmatorul meci, cel in fața selecționatei…

Mandatat de Edi Iordanescu, a mers sa o vada la treaba pe Ucraina și s-a intors cu concluziile: „Am observat anumite vulnerabilitați”

21:55, 04.06.2024 - Antrenorul Ionuț Badea (48 de ani) a urmarit-o pe Ucraina la treaba in meciul amical cu Germania, scor 0-0, și a prezentat cateva concluzii. Luni seara, la Nurnberg, Ucraina, una dintre viitoarele adversare ale Romaniei la EURO, a inceput pregatirea pentru turneul final. Selecționata pregatita de Sergiy…

Percheziții intr-un dosar uriaș de trafic de droguri, la Timiș: 16 persoane au fost reținute

07:56, 21.05.2024 -  ”Astazi, 21 mai, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara, pun in aplicare 24 de mandate de perchezitie domiciliara, in judetul  Timis, intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de trafic de droguri…

'Diferența de la cer la pamant'. Sorin Grindeanu recunoaște ca sunt probleme la anumite loturi pe zona de cale ferata

23:01, 17.05.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat ca nu are ”emotii” ca nu vor fi finalizate toate lucrarile cuprinse in PNRR pe zona rutiera, dar a adaugat ca are semne de intrebare pe zona de cale ferata, pe anumite loturi.

Provincialism sau teama?

13:56, 15.05.2024 - Acum 2 zile a avut loc NATO Youth Summit (Summitul NATO pentru Tineret, NATO Youth Summit - NATO Youth Summit ). Un non-eveniment pentru Romania, desprinsa cum este de circuitul marilor evenimente geopolitice.

'Nu a decis Marcel Ciolacu' – Dezvaluiri despre ședința care a durat mai mult de 10 ore pentru alegerea candidaților

14:46, 23.04.2024 - Prim-vicepresedintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, a afirmat ca Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, va strange bazinul votantilor PSD. Decizia privind retragerea lui Cirstoiu și susținerea pentru Firea a venit dupa mai bine de zece ore in ședința.

Abia acum s-a aflat! Unde a fugit mostenitoarea tronului Olandei de teama sa nu fie rapita

05:25, 18.04.2024 - Printesa mostenitoare olandeza Amalia a trait in Spania pentru a scapa de amenintari la adresa securitatii sale, dezvaluie presa locala, in timp ce se pregatea sa-si faca debutul oficial in cadrul unei vizite de stat, miercuri, in Olanda, relateaza AFP, conform news.ro.

Aplicatia eDAC, operationala. Politistii afla instant toate informațiile despre persoana pe care o verifica

07:31, 01.04.2024 - Poliția Romana anunța ca, in contextul aderarii Romaniei la spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime, a fost operaționalizat un nou sistem de verificare a documentelor de identitate – eDAC. Incepand de duminica, 31 martie, verificarea se face imediat, cu ajutorul dispozitivelor mobile distribuite…


Ce parere ai despre aceasta stire?