Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grindeanu: Astăzi nu există argumente să avem liste comune PSD-PNL. Cred că e corect să candidăm pe liste separate

Publicat:

Prim-vicepreședintele PSD, , a spus la Digi24 ca nu e de acord cu ideea ca PNL și PSD sa candideze pe liste comune la alegerile de anul viitor. El recunoaște ca PSD ar fi avut procentaje mai mari daca nu ar fi facut coaliție cu liberalii, dar spune ca a fost un gest de responsabilitate politica.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Grindeanu: Protestul nu a prins TAROM intr-o situație buna. Aștept restructurarea, compania sa o apuce pe un fagaș economic corect

22:40, 09.07.2024 - Sorin Grindeanu a vorbit marți seara, in exclusivitate la Digi24, despre protestul piloților de la TAROM care au refuzat sa zboare luni, și despre situația economica a companiei. Ministrul Transporturilor a spus ca „modalitatea” in care piloții au recurs la acest gest „arata lipsa de respect fața de…

Ministrul Grindeanu: TAROM va trebui sa plateasca despagubiri pasagerilor. „Impingerea acestei situatii la maxim (...) nu e un mod corect de abordare”

23:40, 08.07.2024 - Luni seara, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a afirmat ca, desi nu stie cum sa califice actiunea de luni a pilotilor de la TAROM, „o imbolnavire in masa sau o greva”, aceasta reprezinta clar „o impingere la maxim a acestei situatii”.

Lider marcant al PNL, despre liste comune cu PSD la alegerile parlamentare 2024. „Cred ca ar fi o eroare”

14:30, 11.06.2024 - Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu a declarat, marți, ca „ar fi o eroare” participarea PNL la alegerile parlamentare 2024 pe liste comune cu PSD, subliniind ca este o parere personala și ca decizia va fi luata in forurile de conducere.

VIDEO Tudose: 'Era imposibil sa nu ne incaieram cu PNL daca erau liste separate la europarlamentare'

22:05, 26.05.2024 - Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a explicat, duminica seara, ca, daca PSD si PNL candidau pe liste separate, ar fi fost imposibil ca membrii celor doua partide sa nu se incaiere, iar guvernarea actuala a fost o necesitate.

Tudose, despre alegerile europarlamentare: Era imposibil sa nu ne incaieram, daca erau liste separate. Asta e realitatea, vreti sa va mint frumos?

21:10, 26.05.2024 -   ”Cele doua delegatii din Parlamentul European, a PSD si PNL, in ultimii ani, au lucrat strans pe cateva proiecte mari. Este evident ca, daca erau liste separate, scorul adunat era mai mare decat scorul impreuna. Numai ca era imposibil sa nu ne incaieram, era imposibil pentru ca ne batem pe acelasi…

Cristian Ghingheș, alaturi de echipa SENS, a depus candidaturile pentru Primarie și Consiliul Local. „Candidam pentru un Bacau corect”

18:25, 24.04.2024 - Partidul SENS (Sanatate Educație Natura Sustenabilitate) a depus astazi candidaturile pentru Primarie și Consiliul Local la Biroul Electoral de Circumscripție Municipala. Alaturi de președintele formațiunii și candidatul la funcția de primar, Cristian Ghingheș, au fost prezenți și candidații partidului…

Coaliția a decis Candidați și Liste separate la București

01:30, 23.04.2024 - Dupa ore și ore de discuții și negocieri Coaliția PSD PNL a decis retragerea candidaturii lui Catalin Carstoiu și depuneri de candidaturi separate la funcția de primar general al Capitalei. La fel și liste separate de consilieri pentru Consiliul General al Municipiului București.

PNL și PSD nu s-au ințeles pe județul Mureș. Candidați și liste separate!

10:10, 18.04.2024 - Prefectul Ciprian Dobre și totodata președintele PNL Mureș a declarat in aceasta seara in cadrul emisiunii Agenda de Mureș ca prof. Horațiu Suciu este susținut de PNL, așa cum Mara Toganel va fi susținuta la președinția CJ Mureș.Ciprian Dobre a mai declarat ca dupa doua zile de negocieri acestea au…


Ce parere ai despre aceasta stire?