Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gospodarii nu țin cont de avertizările ISU! Tot mai multe incendii de vegetație în județul Cluj!

Publicat:

In urma cu doua saptamani, ISU Cluj le-a transmis gospodarilor sa respecte prevederile legale și sa nu puna pe nimeni in pericol. Aceast indemn a venit in urma unui numar considerabil de incendii de... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in județul Cluj! Un tanar a fost gasit fara viața, dupa ce ar fi cazut de pe barajul lacului Floroiu.

17:05, 01.07.2024 - O tragedie a avut loc in județul Cluj, dupa ce un tanar, in varsta de 32 de ani a fost gasit fara suflare, dupa ce ar fi cazut de pe barajul lacului Floroiu din localitatea Lunca Vișagului.

VIDEO FOTO Incendii de vegetatie in Turcia: Cel putin 11 morti, sute de animale ucise de flacari

18:15, 21.06.2024 - Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata, iar zeci au fost ranite intr-un incendiu de vegetatie care s-a propagat sub efectul vanturilor in mai multe localitati din sud-estul Turciei, provocand totodata moartea a sute de animale, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Incendii de vegetație in Grecia! Oamenii, nevoiți sa iși paraseasca locuințele. Sunt evacuați langa Atena / FOTO

12:40, 20.06.2024 - In cursul zilei de ieri, un incendiu de vegetatie izbucnit la periferia orasului Koropi, situat in estul regiunii Attica, in apropiere de Atena. Oamenii au fost nevoiți sa iși paraseasca locuințele. Presa din Grecia scrie ca locuitorii orașului sunt evacuați langa Atena.

Alegeri Locale 2024 | Harta primarilor din județul Cluj: PNL are 51, PSD - 17, UDMR - 7, ADU - 2 și AUR - 1 / Alți trei sunt independenți

13:21, 11.06.2024 - PNL a caștigat alegerile locale la Cluj reușind sa-și adjudece 51 de primarii din județ. Și pentru PSD scrutinul din acest an a fost unul bun, social-democrații caștigand 17 primarii. Totodata, incepand din acest an vom avea și primul edil AUR in județul Cluj.

Sute de gospodarii, afectate de furtuna din Bistrita-Nasaud. VIDEO

19:20, 04.06.2024 - Aproximativ 240 de gospodarii din localitatea Sasarm din judetul Bistrita-Nasaud au fost afectate, marti, de vijelia cu rafale de peste 90 de kilometri pe ora si grindina, pentru care a fost emisa o avertizare cod rosu, relateaza News.ro.In localitatea Sasarm au fost afectate de grindina aproximativ…

Unde putem sacrifica miei? In județul Cluj, doar FRATA a cerut autorizație!

21:10, 24.04.2024 - Așa ușor-ușor ne apropiem cu pași repezi de cea mai importanta sarbatoare creștina și anume Paștele, iar, așa cum știm cu toții, in tradiția romaneasca mielul nu trebuie sa lipseasca de pe masa. Totuși, intrebarea esre unde putem sacrifica mieii in județul Cluj in acest an. Astfel, Nicolae Pivariu,…

Avioanele de lupta F16, achiziționate din Norvegia, au ajuns la Baza 71 aeriana de la Campia Turzii

02:30, 20.04.2024 - Trei aeronave F16, achiziționate din Norvegia, au ajuns la Baza 71 aeriana de la Campia Turzii, județul Cluj, in formeaza Rador Radio Romania.Trei aeronave F16, achiziționate din Norvegia, au ajuns la Baza 71 aeriana de la Campia Turzii, județul Cluj.


Ce parere ai despre aceasta stire?