Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Google testeaza o noua tehnologie wireless cu superviteza de transfer

Publicat:

Google se pregateste sa testeze o noua tehnologie care ar putea sa fie fundatia serviciului sau de furnizare de Internet wireless "Fiber", reiese din actele despuse de companie la autoritatile americane din comunicatii, sunt de parere experti din telecomunicatii.

Intr-o informare publica depusa la a Comunicatiilor, Google a cerut permisiunea de a efectua teste in diferite spectre de frecvente, in California, urmand sa foloseasca si lungimea de unda de milimetri, rar folosita, ce permite transmiterea de cantitati mari de date, scrie Reuters.

Inca nu este clar…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Demonstratie de tehnologie la Neversea din partea Telekom Romania Mobile

14:45, 09.07.2024 - Neversea, cel mai mare festival de pe o plaja din Europa, desfasurat in Constanta, in perioada 4 7 iulie, a beneficiat din partea Telekom Romania Mobile, partener exclusiv de telecomunicatii, de o infrastructura de internet si telecomunicatii implementata in timp record, in aria delimitata pentru festival,…

SUA a revocat in 2024 8 licențe de furnizare de tehnologie catre Huawei

13:15, 03.07.2024 - Chiar daca Huawei pare ca și-a revenit in ultima perioada, dupa cațiva ani de declin din cauza restricțiilor impuse asupra companiei de autoritațile americane, se pare ca vine din nou o perioada grea pentru progresul tehnologic al brand-ului chinezesc. De la inceputul anului 2024, guvernul SUA a revocat…

China, vizata de o noua ancheta in SUA pentru serviciile de internet și telefonie mobila

09:26, 25.06.2024 - Administrația Biden investigheaza mai multe companii chineze, care ofera servicii de internet, telefonie mobila și cloud, din cauza ingrijorarilor ca aceastea ar putea exploata datele americanilor prin cloud și apoi le-ar trimite Beijingului, relateaza Reuters.

Compania franceza Thales a semnat trei acorduri cu Ucraina pe aparare și tehnologie

23:45, 19.06.2024 - Compania Thales care activeaza in domeniile aparare si tehnologie a semnat trei acorduri cu Ucraina, inclusiv unul prin care anunta intentia de a se forma o societate mixta. Viitoarea asociere va avea rolul de a stimula livrarea de echipamente militare, potrivit Reuters. „Domeniile de cooperare includ…

Coca-Cola și Starbucks solicita reinregistrarea marcilor comerciale in Rusia

20:51, 14.06.2024 - Coca-Cola și Starbucks au solicitat reinregistrarea marcilor comerciale in Rusia pentru a-și proteja drepturile de proprietate intelectuala, dupa ce au ieșit de pe piața ca raspuns la invazia Moscovei in Ucraina in 2022, a relatat ziarul de afaceri intern Vedomosti, potrivit Reuters. Coca-Cola a depus…

Bancile spun ca dependenta crescuta de marile companii americane de tehnologie pentru AI creeaza noi riscuri

12:25, 07.06.2024 - Avansul Inteligentei Artificiale (AI) va creste dependenta bancilor de marile companii americane de tehnologie, ceea ce va crea noi riscuri pentru industria bancara, sustin directorii bancilor europene intervievati de Reuters, potrivit Agerpres.

Investiția care va schimba destinul Europei: Se intra in competiție directa cu SUA, China și Japonia

00:20, 23.05.2024 - Actul european privind cipurile este pe cale sa ajute la atragerea unor investitii private cu o valoare de peste 100 de miliarde de euro in industria europeana de semiconductori pana in 2030, a declarat miercuri un oficial din cadrul Comisiei Europene, transmite Reuters, informeaza Agerpres.

Nume de cod D23: Apple va lansa un iPhone cu o caracteristica fizica deosebita

12:05, 18.05.2024 - Apple dezvolta o versiune mai subtire a iPhone-ului sau, care probabil va fi lansata pana in 2025, a relatat vineri The Information, citand trei persoane apropiate acestui proiect, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?