Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Good bye, Big Shaq !

Publicat:

Unul dintre cei mai buni baschetbalisti din istoria NBA, Shaquille O’Neal, a spus la sfarsitul acestui saptamani adio sportului care l-a consacrat. , ajuns la 39 de ani, a facut show la ultima conferinta de presa in calitate de jucator, si a acceptat, spre deliciul jurnalistilor prezenti, o propunere fictiva de a deveni manager general al echipei .

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

3-3 in play-off-ul NBA, dupa ce Indiana Pacers a restabilit egalitatea in duelul cu New York Knicks

17:01, 18.05.2024 - Echipa Indiana Pacers a restabilit egalitatea in duelul cu New York Knicks din play-off-ul ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), impunandu-se pe propriul parchet, cu scorul de 116-103, in cel de-al saselea meci din aceasta serie, disputat vineri seara.

New York Knicks si Denver Nuggets, la un pas de calificarea in finalele Conferintelor din NBA

14:45, 15.05.2024 - New York Knicks si Denver Nuggets se afla la o victorie de calificarea in finalele Conferintelor de Est si de Vest din liga profesionista nord-americana de baschet (NBA) dupa victoriile obtinute marti, informeaza AFP.

Denver Nuggets si Indiana Pacers au restabilit egalitatea in semifinalele Conferintelor din NBA

11:40, 13.05.2024 - Denver Nuggets si Indiana Pacers au restabilit egalitatea, duminica, in semifinalele Conferintelor din liga profesionista nord-americana de baschet (NBA), obtinand victorii in fata formatiilor Minnesota Timberwolves si, respectiv, New York Knicks, informeaza AFP.

Indiana Pacers si New York Knicks s-au calificat in semifinalele Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA)

11:50, 03.05.2024 - Indiana Pacers si New York Knicks s-au calificat, joi, in semifinalele Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), conform Agerpres.Indiana Pacers a trecut de Milwaukee Bucks cu 120-98, castigand seria cu scorul general de 4-2.


Ce parere ai despre aceasta stire?