Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Golf - Ryder Cup: Spectatoarea care şi-a pierdut vederea la un ochi, lovită de o minge, a depus plângere

Publicat:

Spectatoarea care si-a pierdut vederea la ochiul drept, dupa ce a fost lovita de o minge de golf expediata de americanul in timpul , a depus plangere la Lyon, a declarat sotul acesteia pentru AFP.

, in varsta de 49 de ani, a depus o plangere impotriva organizatorilor acestei competitii dintre cei mai buni jucatori europeni si americani pentru "ranire neintentionata si incalcarea normelor de siguranta".

"Este clar ca exista responsabilitatea organizatorilor. Ar fi trebuit sa fim protejati'', a spus , sotul femeii…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viceprimarul Ghingheș a depus din partea SENS o plangere penala, in care acuza frauda la vot și falsificarea documentelor și evidențelor electorale

03:05, 15.06.2024 - Viceprimarul Cristian Ghingheș a anunțat ca a depus o plangere penala pentru frauda la vot și falsificarea documentelor și evidențelor electorale. Liderul SENS Bacau a explicat care sunt motivele care l-au facut sa faca aceste acuzații și le-a cerut procurorilor sa dispuna renumararea voturilor. „Chiar…

Erika Isac, amenințata cu moartea! A fost nevoita sa iși anuleze concertul și a depus plangere la poliție

12:41, 03.06.2024 - Erika Isac și-a anulat concertul dupa ce a fost amenintața cu moartea, chiar inainte de a urca pe scena, in Medgidia. Artista, cunoscuta pentru mesajele feministe ale pieselor, a depus plangere la poliție.

Anamaria Prodan a gasit mașina despre care Laurențiu Reghecampf a spus ca a fost furata! Unde s-a aflat bolidul de lux, pentru care el a depus plangere: ”S-a liniștit și...” / FOTO

15:56, 12.05.2024 - Anamaria Prodan a gasit mașina pentru care Laurențiu Reghecampf a facut plangere la poliție, spunand ca a fost furata! Vedeta a filmat bolidul de lux despre care s-a vorbit și a transmis un mesaj cu subințeles. Iata unde a fost in tot acest timp!

Plangere penala la DNA, impotriva lui Nicușor Dan. Cine a depus sesizarea

13:40, 30.04.2024 - Se „ascute” tot mai mult lupta electorala pentru Primaria Capitalei. Cu doar cateva saptamani ramase, practic, pana la alegerile locale din iunie, unul dintre candidații intrați in cursa pentru scaunul de primar general al Bucureștilor a mers la DNA sa depuna o plangere. Vizat, actualul primar general…

USR a depus plangere pentru grup infracțional organizat impotriva „caracatiței lui Piedone”

12:50, 25.04.2024 - Liderul consilierilor USR S5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineața o plangere la DIICOT impotriva primarului Cristian Popescu Piedone și a „grupului infracțional care a acaparat” Primaria Sectorului 5 și instituțiile din subordine.

PAOK a depus plangere la UEFA pentru 'violente' ale poliției impotriva suporterilor

18:25, 12.04.2024 - Clubul lui Razvan Lucescu, PAOK Salonic, a depus o plangere la UEFA in legatura cu modul in care fortele de ordine belgiene au tratat joi, la Bruges, suporterii clubului elen, informeaza News.ro.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Acces Direct. O femeie și-a parasit iubitul și cei doi copii pentru un alt barbat? A disparut de noua luni: ”Am depus și plangere” / VIDEO

17:51, 02.04.2024 - Adrian este disperat și vrea ca fosta iubita sa se intoarca la copiii lor. Aceștia vor sa petreaca timp cu mama lor, dar fara niciun rezultat. Cu toate ca cei doi parinți au custodie comuna femeia și-a abandonat familia pentru un alt barbat.


Ce parere ai despre aceasta stire?