Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giroud încă speră într-o întoarcere miraculoasă: "Murim sau vedem Rio!"

Publicat:

"Am primit o palma. Vom raspunde cu furie". nu se califica, si selectionerul, si presedintele federatiei ar putea fi demisi


Dupa esecul dureros de la Kiev, Clairefontaine a devenit o baza militara, in care se pregateste contraatacul Frantei. "Murim sau vedem Rio", se bate cu pumnul in piept Giroud, virful albastrilor. "Sint cuvinte mari, dar credem cu disperare in calificare. Am primit o palma. Vom raspunde cu furie. Sper ca furia sa se transforme intr-o energie pozitiva care sa ne propulseze spre Mondial". a invatat lectia Obama: "Da, putem! Posibilitatea

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Volei masculin/Liga Natiunilor: Franta a invins Brazilia si va juca impotriva Italiei in sferturile competitiei

11:35, 24.06.2024 - Echipa masculina de volei a Frantei, campioana olimpica en-titre, a invins Brazilia cu 3-2, duminica seara, la Manila, in ultima intalnire din grupe si va juca impotriva Italiei in sferturile de finala ale Ligii Natiunilor, scrie AFP.

Euro 2024: Franta defileaza cu veteranul Giroud, dar si cu starul Mbappe

21:15, 08.06.2024 - Echipa nationala a Frantei va veni la Euro 2024 cu trei dintre veteranii ei: Giroud, Griezmann si surpriza N'Golo Kante, dar il va avea pe teren si pe noua vedeta a Realului, Kylian Mbappe, informeaza news.ro.

Pentru a patra oara. Iga Swiatek a castigat turneul de la Roland Garros

18:05, 08.06.2024 - Poloneza Iga Swiatek, numarul unu mondial al tenisului feminin, a obtinut sambata al patrulea sau titlu in turneul de la Roland Garros, dupa o finala dezechilibrata impotriva italiencei Jasmine Paolini, locul 15 mondial, pe care a invins-o cu 6-2, 6-1. Iga Swiatek, care a implinit recent 23 de ani,…

Ingerintele ruse ar putea fi „noul nostru razboi mondial”, afirma prim-ministrul Frantei

14:25, 06.06.2024 - Ingerintele Rusiei in viata interna a altor state constituie o „otrava care cauta sa manipuleze opinia” publica si care pot fi ”noul nostru razboi mondial”, a atentionat joi prim-ministrul francez, Gabriel Attal, informeaza AFP.

Novak Djokovic s-a retras de la turneul Roland Garros. Cine va fi noul lider mondial

20:05, 04.06.2024 - Tenismenul sarb Novak Djokovic, detinatorul titlului, s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari la genunchiul drept, au anuntat marti organizatorii turneului de Mare Slem din capitala Frantei, scrie presa internationala.

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari! Cine va fi noul lider mondial

19:21, 04.06.2024 - Tenismanul sarb Novak Djokovic, detinatorul titlului, s a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari la genunchiul drept.Anuntul a fost facut de organizatorii turneului de Mare Slem din capitala Frantei, scrie presa internationala citata de Agerpres.roAccidentarea suferita de numarul unu…

Reașezari la nivel mondial: cu ușa inchisa in UE, Turcia vrea sa intre in alianța cu Rusia, China, Brazilia sau Iran (BRICS)

14:25, 04.06.2024 - Turcia dorește sa adere la BRICS, iar aceasta chestiune o sa fie discutata la o intalnire a miniștrilor asociației la Nijni Novgorod, a transmis ministrul turc de Externe, Hakan Fidan. Oficialul turc a facut aceasta declarație din China, acolo unde efectueaza o vizita de lucru.

Un fost campion mondial este in doliu - Mai multe rude ale sale au fost ucise in Noua Caledonie

21:45, 27.05.2024 - Christian Karembeu, fost fotbalist important al nationalei Frantei, originar din Noua Caledonie, a dezvaluit luni ca mai multe rude ale sale au fost ucise in timpul violentelor care au avut loc recent in acest teritoriu francez aflat in Oceanul Pacific, informeaza L'Equipe, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?