Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giovana de la Mireasa, sezonul 5, și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum s-a afișat alături de Sese și fiica lor / FOTO

Publicat:

Este o zi speciala pentru Giovana și Sese, caștigatorii sezonului 5 de la Mireasa. Fosta concurenta și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 23 de ani, alaturi de familie. Cei doi au publicat o imagine induioșatoare alaturi de fiica lor, .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, inca o dovada ca nu mai sufera dupa desparțirea de Bogdana. Și-a sarbatorit ziua de naștere in club, alaturi de cateva femei

19:15, 31.07.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, și-a sarbatorit ieri ziua de naștere. Fostul concurent a implinit 25 de ani și a petrecut cum altfel decat alaturi de prieteni, dar nu au lipsit nici prezențele feminine. Tanarul a dat, din nou, de ințeles ca nu mai sufera dupa desparțirea de Bogdana.

Sese de la Mireasa, declarații exclusive dupa ce a devenit tata a doua oara! Cum se simte Giovana dupa naștere și cum a reacționat fiica cea mare atunci cand și-a vazut frațiorul

11:05, 09.07.2024 - Bucurie mare in familia Mireasa! Giovana și Sese, foștii caștigatorii ai sezonului 5, au devenit din nou parinți in urma cu doar cateva zile. Mamica a ajuns acasa cu bebelușul, iar Sese vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum s-a schimbat viața lor. Ce semnifica numele pe care micuțul…

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 au sarbatorit șase luni de cand s-au casatorit civil. Mesajul emoționant transmis de fosta concurenta: "Cand ma gandesc..." / FOTO

19:30, 22.06.2024 - Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sarbatoresc șase luni de cand au spus DA in fața ofițerului starii civile. Cei doi indragostiți au devenit soț și soție cu jumatate de an in urma și se pare ca relația dintre ei decurge foarte bine.

Narcisa Balaban și-a sarbatorit ziua de naștere. Cum a petrecut fosta iubita a lui Nicolae Guța: „Ma simt binecuvantata” / VIDEO

16:40, 21.06.2024 - Mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța iși sarbatorește ziua de naștere. Narcisa Balaban, cea care i-a daruit manelistului un baiat pe nume Alberto, are motiv de sarbatoare, cu ocazia aniversarii. Mesajul pe care l-a transmis urmaritorilor de pe TikTok.

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Adriana Simionescu și-a sarbatorit fiica. Noa Zenayda a implinit un anișor. Cum a aratat petrecerea de ziua de naștere a micuței / FOTO

08:26, 11.06.2024 - Adriana Simionescu și-a sarbatorit fiica. Noa Zenayda a implinit un anișor. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fiica cantarețului de manele i-a organizat micuței o petrecere spectaculosa. Iata cum a aratat evenimentul!

Caștigatorii sezonului 5 Mireasa, imagine emoționanta! Cum s-au fotografiat Giovana, Sese și Hurrem Selina / FOTO

08:40, 05.06.2024 - In curand, familia caștigatorilor sezonului 5 Mireasa se marește. Recent, Sese a facut publica o fotografie in care apare alaturi de soția lui și micuța lor, Hurrem Selina. Cei trei se pregatesc pentru venirea pe lume a noului membru.

Antonio Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere! Alaturi de cine a petrecut caștigatorul sezonului 7: ”Am pierdut...”

09:20, 03.06.2024 - Zi importanta pentru Antonio Anghel! Caștigatorul sezonului 7 și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu o zi și a petrecut alaturi de familie și de oamenii dragi. A avut loc o premiera in ultimii ani pentru el, despre care a vorbit pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?