Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gilbert Gottfried a murit. Actorul de 67 de ani a murit de o boală nemiloasă

Publicat:

Celebrul actor de televiziune și comediant Gilbert Gottfried a murit, dupa ce a pierdut lupta cu o boala lunga și incurabila. Actorul avea 67 de ani cand a trecut la cele sfinte, potrivit spuselor familiei sale. Vestea i-a cutremurat pe fani in data de marți, 12 aprilie. A murit comediantul Gilbert Gottfried Gilbert Gottfried, actorul […] The post Gilbert Gottfried a murit. Actorul de 67 de ani a murit de o boala nemiloasa appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesaj sfașietor pentru Anca Molnar, dupa inmormanatare! Ce a postat soțul make-up artistei pe Instagram

13:31, 14.06.2024 - Zilele acestea, Timișoara și intreaga lume mondena din Romania a fost in doliu, dupa ce Anca Molnar, cunoscuta drept make-up artista vedetelor, a murit. Tanara in varsta de 34 de ani a fost condusa pe ultimul drum pe 13 iunie 2024, la doua zile dupa ce a murit, iar mediul online a fost plin de informații…

A murit Asma al-Assad, soția dictatorului din Siria. Suferea de o boala nemiloasa

20:41, 03.06.2024 - Este doliu național in Siria, dupa ce Asma al-Assad a plecat din aceasta lume. Prima Doamna a Siriei fusese diagnosticata recent cu o boala nemiloasa, insa organismul nu a mai rezistat. A mai invins cancerul in trecut, dar de data aceasta nu a mai fost la fel de puternica. Asma al-Assad suferea de leucemie…

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa

10:55, 24.04.2024 - Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa Continue reading Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa at Tabu.

Roberto Cavalli a murit. Cine a fost alaturi de celebrul creator de moda pana la ultima suflare

11:20, 13.04.2024 - Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani. Vestea ca celebrul creator de moda a fost data in cursul zilei de vineri, 12 aprilie 2024. Se pare ca acesta a avut alaturi o persoana draga pana la ultima suflare.

Fostul star din Liga de Fotbal American, O.J. Simpson a murit la 76 de ani

09:00, 12.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

Celebrul OJ Simpson a murit la 76 de ani: Fostul star de fotbal american suferea de cancer

20:20, 11.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

Doliu in lumea sportului! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, a murit

10:46, 11.04.2024 - E doliu in lumea sportului mondial! A murit un cunoscut fost luptator de sumo. Vestea trista s-a aflat joi. Akebono, un luptator de sumo de origine americana care a devenit primul mare campion sau „yokozuna” din afara Japoniei, a murit luna aceasta din cauza unei insuficiențe cardiace, au anunțat joi…


Ce parere ai despre aceasta stire?