Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giani, fostul iubit al Ralucăi de la Bambi, filat pentru o fraudă de 150 milioane €

Publicat:

Libertatea va prezinta azi povestea incredibila a unui personaj monden din Romania, care a ajuns in atentia autoritatilor britanice, fiind banuit ca ar avea legatura cu “un tun” de 150 de milioane de euro, in Anglia.

Numele lui a aparut in presa mondena cu cativa ani in urma, cand a avut o scurta relatie cu Raluca de la Bambi. De atunci, Giani a disparut fara urma din anturajul sau de prieteni, cu care batea, pe vremea aceea, barurile de noapte. Conform informatiilor noastre, Giani a ajuns in in 2009 si imediat a inceput…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Omul cu 55 de identitați. Cum a condus de la București o rețea de frauda de 10 milioane E cel mai cautat spaniol

17:35, 05.06.2024 - Un barbat aflat pe lista „Most Wanted” a Poliției Spaniole a fost prins in Romania, ascunzandu-se de ani de zile intr-o locuința de la marginea Bucureștiului de unde a condus o grupare infracționala specializata in fraude cibernetice care au generat venituri ilegale de peste 10 milioane de euro.

Actorul iubit de milioane de romani care a avut parte de o moarte tragica. A sfarșit impușcat in cap, pe strada: „L-am vazut pe (..) cu capul cazut pe volan, avand o gaura in cap”

15:20, 09.05.2024 - Unul dintre cei mai indragiți actori de comedie din Romania și-a gasit sfarșitul dupa ce a fost impușcat in cap, in mijlocul strazii. Horia Caciulescu, caci despre el este vorba, a lasat in urma sa milioane de regrete in randul celor care l-au aplaudat cu bucurie de-a lungul timpului, noteaza click.ro.…

Tablou de 2 milioane de euro, furat din Anglia in timpul pandemiei, descoperit in Romania

11:35, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Tablou de 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, descoperit in Romania

10:25, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Percheziții in Romania coordonate de Laura Codruța Kovesi: frauda de 1,7 milioane de euro, intr-o mega ancheta

17:20, 17.04.2024 - Percheziții in Romania coordonate de Laura Codruța Kovesi: frauda de 1,7 milioane de euro, intr-o mega anchetaParchetul European (EPPO) din Iași a efectuat astazi opt percheziții in județul Galați, in cadrul unei anchete privind o frauda de 1,7 milioane de euro, care implica proiecte pentru sisteme…

Mesajul unei romance intoarsa in țara dupa 15 ani in Anglia: "Oameni rai, profitori și triști! Am fugit de dracu și am dat de ma-sa!"

17:40, 03.04.2024 - Dupa 15 ani de trait in Marea Britanie, o romanca a decis sa iși impartașeasca opinia despre viața in Romania pe "Grupul intorșilor acasa", o comunitate online dedicata romanilor din diaspora care au decis sa revina in țara. Femeia relateaza cat de greu ii este sa se adapteze la realitațile cotidiene…


Ce parere ai despre aceasta stire?