Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GHINION! Sebastien Ogier a ratat incredibil victoria în Raliul Spaniei

Publicat:

a ratat incredibil victoria in ! a abandonat competitie in ultima proba sepciala dupa ce a fost implicat intr-un accident.

a castigat , penultima etapa a de Raliuri. Pilotul norvegian a reusit astfel sa obtina prima victorie din cariera. Mikkelsen s-a mai clasat in acest sezon de sase ori pe locul trei si o data pe pozitia secunda.

Mikkelsen a fost urmat de finlandezul Jari-Matti Latvala si de spaniolul .

Campionul mondial a abandonat din cauza…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum a ratat de fapt Occidentul șansa de a ajuta cu adevarat Ucraina. Generalul roman decorat de SUA explica un adevar incomod

22:26, 16.05.2024 - Generalul (r) Dan Grecu avertizeaza ca aliații nu reușesc sa ajunga la un numitor comun și sa adopte un plan unitar cu privire la victoria Ucrainei in razboiul cu Rusia. De aici și o anumita ineficiența a sprijinului acordat Kievului, mai ales ca, explica generalul, Occidentul a ratat startul.

Sebastien Ogier, de la Toyota, este pe primul loc la finalul zilei de sambata in Raliul Portugaliei

10:25, 12.05.2024 - Pilotul francez Sebastien Ogier (Toyota) este pe primul loc la finalul zilei de sambata in Raliul Portugaliei, a cincea etapa a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), si se indreapta spre a sasea sa victorie in Raliul Portugaliei, un record, scrie AFP, citat de Agerpres.

Al Hilal si-a asigurat al patrulea titlu de campioana a Arabiei Saudinte. Cristiano Ronaldo de la Al Nassr a ratat din nou sansa de a cuceri trofeul

09:40, 12.05.2024 - Al Hilal si-a asigurat, sambata, al patrulea titlu de campioana a Arabiei Saudinte in ultimii cinci ani, iar superstarul portughez Cristiano Ronaldo de la Al Nassr a ratat din nou sansa de a cuceri trofeul, conform news.ro.

Ionel Danciulescu a ajuns la capatul rabdarii dupa ce Dinamo a ratat din nou victoria in prelungiri: „Ține și de antrenor”

09:30, 05.05.2024 - Ionel Danciulescu (47 de ani), fostul mare atacant al lui Dinamo, nu a reușit sa ințeleaga cum „cainii” au scapat din nou printre degete victoria, de data aceasta pe terenul lui U Cluj, iar Liga 2 este din ce in ce mai aproape. Trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) a fost aproape de a obține o victorie…

Primul finalist de la CM de Snooker 2024

18:15, 04.05.2024 - Kyren Wilson și-a respectat statutul de favorit și a obținut sambata calificarea in finala Campionatului Mondial de Snooker. Al 12-lea jucator al lumii nu a avut emoții in sesiunea decisiva contra lui David Gilbert, victoria venind cu scorul de 17-11.

Surpriza mare la CM Snooker - Campionul mondial en-titre, eliminat incredibil in primul tur

08:40, 21.04.2024 - Luca Brecel, care a surprins lumea snookerului caștigand primul sau titlu mondial in 2023, a fost eliminat in primul tur al Campionatului Mondial de la Crucible, dupa ce a fost invins in frame decisiv de David Gilbert, scor 10-9.

„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gica Hagi dupa Farul – CFR Cluj 5-1

00:00, 20.04.2024 - Oficialul FCSB-ului e impresionat de „Rege”. Iata ce a remarcat Mihai Stoica la Gica Hagi dupa Farul – CFR Cluj 5-1. Mihai Stoica e de parere ca Gica Hagi poate sa invete orice jucator sa evolueze ca un numar 10. Farul a urcat pe 2 dupa victoria la scor cu CFR Cluj de la Ovidiu. […] The post „E incredibil”…

Compania Emmei Raducanu a realizat un profit incredibil in 2023. Are un singur angajat

12:45, 18.04.2024 - Compania Harbour 6, fondata in 2020 de sportiva cu origini romanești, are un singur angajat, pe directorul companiei: sportiva Emma Raducanu. Compania a fost inființata in 2020, cu un an de zile inainte de creșterea in popularitate a sportivei și victoria senzaționala de la US Open. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?