Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghelici declară război total politicienilor și funcționarilor corupți

Publicat:

Asociația „”, condusa de controversatul om de afaceri , declara razboi total tuturor politicienilor corupți și lanseaza o linie telefonica fierbinte pentru a permite oricui, sub protecția anonimatului, sa prezinte probe sau informații cu privire la actele de corupție comise de funcționari de rang inalt, inspectori fiscali sau reprezentanți ai vamii, relateaza NOI.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Razboi total intre Lasconi și Becali: Șefa USR il pune la punct pe finanțatorul FCSB

08:50, 01.07.2024 - Gigi Becali a explicat motivele pentru care, din punctul sau de vedere, Elena Lasconi, președinta USR, nu poate sa fie președintele Romaniei.”Ba ca a zis ca a votat pentru familie, ba ca, de fapt, nu este pentru familie. Ea nici nu are familie dar vrea sa fie presedintele Romaniei.

Ministrul israelian de externe spune ca Israel e gata sa inceapa un razboi total impotriva Hezbollah și Libanului

14:25, 19.06.2024 - Dora Constantinovici (www.b1tv.ro) Ministrul israelian de externe, Israel Katz, a declarat ca in curand se va lua o decizie cu privire la un razboi total cu Hezbollah, dupa ce generalii israelieni au anunțat marți seara ca au semnat planurile pentru o ofensiva in Liban. Katz anunța inca un razboi total…

VIDEO Guvernul declara razboi total evaziunii fiscale: Discutam o masura esențiala

11:30, 13.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat ca se demareaza un Program Multianual de Modernizare și Dezvoltare a Infrastructurii Vamale pana in 2030. Aceste masuri sunt luate pentru a combate mai eficient fraudele, evaziunea fiscala, contrabanda și traficul de droguri.

Razboi total intre Antena 1 și PRO TV din cauza juraților Dumitrescu, Bontea și Scarlatescu: Se cere intervenția președintelui Iohannis

17:10, 17.05.2024 - Un conflict major s-a declanșat in televiziune intre Antena 1 și PRO TV. La sfarșitul anului trecut, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu au parasit emisiunea „Chefi la Cuțite” și Antena 1, invocand oboseala excesiva ca motiv pentru a nu mai filma un nou sezon al show-ului culinar.

TikTok declara razboi deepfake-urilor: Conținutul creat cu AI, semnalizat

09:25, 10.05.2024 - TikTok declara razboi fenomenului deepfake și planifica sa inceapa sa eticheteze imaginile și clipurile video incarcate pe platforma sa de partajare a conținutului video care au fost generate cu ajutorul inteligenței artificiale.

Razboi total intre CTP și Piedone: Bine ca nu suge la mine, sunt alții dispuși! El se mușca singur

22:10, 28.04.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a numit pe Cristian Popescu Piedone ”Candidatul Parizer Usturoi” și a spus ca acesta este ”interlopul poporului”. In replica, Piedone susține ca CTP este atat de rau incat ”de unde suge trebuie sa faca și treaba”, dar arata ca ”nu suge la mine, sunt alții dispuși”.

Ciolacu le transmite un mesaj primarilor de orașe: Premierul declara 'razboi' decalajelor intre regiunile țarii

19:25, 15.04.2024 - Dezvoltarea comunitaților și imbunatațirea vieții oamenilor sunt prioritațile Guvernului, a transmis, luni, premierul Marcel Ciolacu, in cadrul Galei de sarbatorire a 30 de ani de activitate a Asociației Orașelor din Romania (AOR).

Colonel (r) SRI: ”Iranul a transmis SUA, prin Turcia, ca nu vrea un razboi total cu Israelul. Tehenanul nu-și poate permite un astfel de razboi”

11:15, 15.04.2024 - Tudor Pacuraru, colonel (r) al Serviciului Roman de Informații, a comentat la Antena 3 CNN contextul, motivațiile și consecințele atacului pe scara larga, cu sute de drone și rachete, lansat de Iran impotriva Israelului.


Ce parere ai despre aceasta stire?