Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gestul pe care Laurențiu Reghecampf l-a făcut de față cu toată lumea, la tribunal. Ce a transmis Anamaria Prodan: ”Cel mai urât lucru de pe pământ”

Publicat:

și Laurențiu Reghecampf s-au intalnit ieri la tribunal, acolo unde a avut loc al doilea termen din procesul de divorț. Cei doi au stat fața-n fața dupa mult timp, insa impresara e siderata de gestul pe care Laurențiu Reghecampf l-ar fi facut la .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Tu vii cu Ronald...”. Laurențiu Reghecampf nu este dispus sa plateasca facturile și sa intrețina casele pe care le-ar folosi Anamaria Prodan

20:30, 03.07.2024 - Laurențiu Reghecampf a facut declarațiile momentului! Antrenorul a vorbit despre bunurile comune pe care le are cu Anamaria Prodan, spunand ca nu este dispus sa plateasca facturile și sa intrețina casele pe care ea le-ar folosi. Nu singura, ci alaturi de iubitul ei!

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf, noi declarații despre divorțul cu Anamaria Prodan. Impresara nu a fost prezenta la infațișare: „Sunt ținut cu forța in aceasta casnicie”

22:20, 21.06.2024 - Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au avut o noua infațișare la tribunal pentru procesul de divorț. Antrenorul a facut mai multe declarații importante cu privire la situația dintre el și inca soția sa.

Laurențiu Reghecampf nu a fost prezent la absolvirea fiului sau. Ce a putut sa spuna Anamaria Prodan despre gestul antrenorului

18:01, 14.06.2024 - Laurențiu Reghecampf nu a fost prezent la ceremonia de absolvire a fiului sau. Bebeto Reghecampf, baiatul antrenorului din casnicia cu Anamaria Prodan, a finalizat studiile liceale din Statele Unite ale Americii la varsta de 16 ani.

Xtra Night Show. Laurențiu Reghecampf nu a participat la absolvirea fiului sau. Ce spune Anamaria Prodan despre gestul facut de antrenor: „Am fost busola lui”

11:15, 14.06.2024 - Laurențiu Reghecampf a lipsit de la absolvirea fiului sau, Bebeto. Adolescentul in varsta de 16 ani a finalizat studiile liceale la școala americana cu note maxime, iar tatal sau nu a fost alaturi de el in momentele importante.

Regina Intunericului a divorțat dupa 20 de ani de casnicie: Are de imparțit o avere uriașa

21:35, 28.05.2024 - Veste uimitoare in showbizz! Regina Intunericului, Gabriela Lucuțar, a divorțat. Lucuțar e una din prietenele cu care Anamaria Prodan s-a afișat extrem de des imediat dupa desparțirea de Laurențiu Reghecampf. Nimeni nu știa insa ca și casnicia ei scarțaie.

Fiica Anamariei Prodan, mesaj emoționant pentru mama ei! Dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei: ”Sper ca toata lumea sa aiba...” / FOTO

10:35, 13.05.2024 - Anamaria Prodan a primit dovada suprema de dragoste din partea copiilor ei! Rebecca Dumitrescu i-a transmis un mesaj emoționant vedetei, de ziua mamei. Acest gest nu este neașteptat, avand in vedere ce relație frumoasa are cu copiii ei! Iata ce i-a transmis Rebecca Dumirescu!

VIDEO | Cel mai letal lucru de pe Pamant: Daca stai cinci minute langa el, te omoara in doua zile

09:41, 13.05.2024 - Pare ca și cum ar fi scos dintr-un film, insa exista un obiect extrem de real și mortal. Este atat de periculos incat doar o simpla privire asupra lui te poate omori. Este vorba despre "Piciorul de Elefant", o masa de corium formata in urma topirii nucleului reactorului nuclear de la Cernobil.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune: „Chiar și pe jumatate din casa”. Cum au ajuns in aceasta situație

10:40, 11.05.2024 - Anamaria Prodan a anunțat ca ea și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune, pe care le-au dobandit in timpul casniciei lor. E vorba și despre casa de la Snagov in care au locuit pe timpul mariajului și in care ea continua sa stea alaturi de baiatul lor, Laurențiu Reghecampf jr. Anamaria Prodan…


Ce parere ai despre aceasta stire?