Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GESTIONARE DOBÂNZILOR Băncile din România se întrec în ”oferte” pentru a te îndatora

Publicat:

Analiștii anticipeaza ca BNR va scadea treptat dobanda cheie, ceea ce ar putea imbunatați condițiile de creditare pe termen lung. The post GESTIONARE DOBANZILOR Bancile din Romania se intrec in ”oferte” pentru a te indatora first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Analiștii anunța apocalipsa economica dupa alegeri: 'Romania va functiona cu frana de mana trasa!'

19:55, 11.06.2024 - Economia trece printr-un amplu proces de restructurare, determinat de efectele cresterilor de taxe, ale inflatiei, scaderii vanzarilor si accentuarii blocajului financiar, iar Romania va functiona cu frana de mana trasa in urmatorii doi ani, mai ales in contextul incertitudinii fiscale asociate anului…

ANALIZA PROFITABILITAȚI Romanii de rand, o mina de aur pentru bancile din Romania.

14:31, 10.06.2024 - Profitul de 3,7 miliarde de lei inregistrat de bancile din Romania nu este nici exagerat, nici nejustificat. The post ANALIZA PROFITABILITAȚI Romanii de rand, o mina de aur pentru bancile din Romania. first appeared on Informatia Zilei .

ROBOR ȘI IRCC IN 2024 Evoluția dobanzilor la creditele ipotecare in Romania

11:21, 10.06.2024 - Este esențial ca romanii sa monitorizeze evoluția pieței financiare și deciziile BNR pentru a anticipa posibilele schimbari in costurile creditelor The post ROBOR ȘI IRCC IN 2024 Evoluția dobanzilor la creditele ipotecare in Romania first appeared on Informatia Zilei .

AVERTISMENTUL BNR PENTRU CLIENȚI Bancile din Romania cu pierderi masive in 2024

11:25, 05.06.2024 - Nota: Informațiile prezentate sunt de natura informativa și nu constituie recomandari financiare. The post AVERTISMENTUL BNR PENTRU CLIENȚI Bancile din Romania cu pierderi masive in 2024 first appeared on Informatia Zilei .

STATISTICI OMS Hipertensiunea arteriala este responsabila de peste 60% din decesele de cauza ­cardiovasculara

09:51, 24.05.2024 - Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, iar hipertensiunea arteriala este responsabila de peste 60% din decesele de cauza cardiovasculara, .... The post STATISTICI OMS Hipertensiunea arteriala este responsabila de peste 60% din decesele de cauza cardiovasculara first…

LOTUL OLIMPIC Romania are 86 de sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Paris

17:40, 22.05.2024 - Ultimul sportiv roman care a obținut calificarea la ediția 2024 a Jocurilor Olimpice de la Paris este canotorul Mihai Chiruta. The post LOTUL OLIMPIC Romania are 86 de sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Paris first appeared on Informatia Zilei .

SITUAȚIA DOBANZILOR BANCARE Cele mai atractive rate pentru depozite in luna Mai

13:00, 07.05.2024 - Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, deține 14 depozite bancare in lei la diverse banci din Romania, cu cea mai mare suma investita la CEC Bank, o instituție de stat. The post SITUAȚIA DOBANZILOR BANCARE Cele mai atractive rate pentru depozite in luna Mai first appeared on Informatia Zilei .

DEFICIT GUVERNAMENTAL Romania, printre tarile UE cu cel mai mare deficit si cea mai semnificativa crestere a datoriei in 2023

19:46, 23.04.2024 - Deficitul guvernamental in Uniunea Europeana a crescut usor anul trecut, de la 3,4% din PIB in 2022, pana la 3,5% din PIB in 2023, iar Romania se numara printre tarile membre cu cel mai ridicat deficit guvernamental, potrivit cifrelor publicate ieri de Eurostat și preluate de Agerpres. The post DEFICIT…


Ce parere ai despre aceasta stire?