Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania: EXPLOZIE lângă autocarul echipei de fotbal Borussia Dortmund

Publicat:

O explozie a avut loc in aceasta seara in apropiere de autocarul echipei de fotbal . Autocarul se afla la 10 km de stadionul formației. Un jucator de fotbal a fost ranit ușor. Echipa urma sa joace in sferturile de finala ale UEFA . Incidentul a fost anuntat si la stadion, iar potrivit contului de Twitter al Borussiei, la ora 21:30 este asteptata o decizie in privinta disputarii partidei. Potrivit primelor informatii, este in afara oricau pericol. Ranile jucatorului sunt superficiale, sustine . (Radio Iași/ FOTO adevarul.ro)

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini virale in Spania » Cine e polițistul care a escortat autocarul Realului la petrecerea de pe strazile Madridului

16:50, 03.06.2024 - Sarbatoarea fastuoasa prin care Real Madrid a celebrat caștigarea Champions League, desfașurata in Plaza de Cibeles, a avut parte de mai multe momente speciale. Unul dintre ele l-a avut protagnost pe tatal lui Dani Carvajal, MVP-ul finalei cu Borussia Dortmund (2-0). Ofițer de poliție in Madrid, parintelui…

FOTBAL INTERNAȚIONAL L’Equipe iși va lua ramas bun de la atacantul francez, Mbappe

20:55, 10.05.2024 - PSG a fost eliminata in semifinalele Champions League, dupa 0-1 cu Borussia Dortmund, .... The post FOTBAL INTERNAȚIONAL L’Equipe iși va lua ramas bun de la atacantul francez, Mbappe first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL Borussia Dortmund, prima finalista a Ligii Campionilor

15:05, 09.05.2024 - Borussia Dortmund s-a calificat in finala Champions League, dupa ce a invins, pe Parc des Princes, cu 1-0 pe Paris Saint Germain. Avand in vedere ca și in partida tur .... The post FOTBAL Borussia Dortmund, prima finalista a Ligii Campionilor first appeared on Informatia Zilei .

Un scenariu incredibil prinde contur dupa calificarea Borussiei in finala: nemții pot da 6 echipe in viitorul sezon al Ligii Campionilor!

00:31, 08.05.2024 - Borussia Dortmund s-a impus tur-retur cu PSG, de fiecare data cu 1-0, și s-a calificat astfel in finala Champions League, unde va da piept cu invingatoarea „dublei” Real Madrid - Bayern Munchen, 2-2 in tur. Scenariul in care Germania va trimite 6 echipe in proximul sezon al Ligii Campionilor prinde…

Kylian Mbappe a fost lasat in urma de autocarul echipei PSG dupa infrangerea din Liga Campionilor

21:25, 02.05.2024 - Kylian Mbappe ar fi fost lasat in urma de autobuzul echipei Paris Saint-Germain dupa infrangerea din Liga Campionilor cu Borussia Dortmund in Germania, conform presei franceze. Francezul a fost reținut la stadion, in urma unui test doping.

Borussia Dortmund - PSG, duel tare in semifinala UCL, intr-o atmosfera incendiara » Echipe probabile + cote la pariuri

12:15, 01.05.2024 - Borussia Dortmund și PSG se intalnesc azi, de la ora 22:00, in returul celei de-a doua semifinale din Champions League. Returul are loc pe 7 mai, la ParisIn prima semifinala, Bayern Munchen și Real Madrid au terminat la egalitate, 2-2 Dupa ce a reușit sa o elimine pe Barcelona, deși fusese invinsa pe…

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, suspendat pentru doua meciuri dupa incidentul cu Dinamo

20:45, 26.04.2024 - Antrenorul echipei FC Botosani, Bogdan Andone, a fost suspendat doua meciuri de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), in sedinta acesteia de luni, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu Dinamo (2-1), din etapa a sasea a fazei play-out a Superligii.

4 concluzii in UCL: visatorii și cheltuitorii

12:05, 17.04.2024 - Patru lucruri despre cele patru echipe care au jucat marți-seara in sferturile de finala ale Champions League. Dupa meciul cu Borussiei cu Atletico Madrid (4-2, 5-4 scor general), ințelegi cu adevarat forța unei echipe create și propulsate incet, munca, prin vartejul amețitor al triumfurilor și caderilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?