Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania: Discursul preşedintelui turc, anulat din cauza unei ameninţări cu bombă

Publicat:

Discursul presedintelui turc, , programat luni seara la din Berlin a fost anulat din cauza unei amenintari cu bomba. Alarma s-a dovedit a fi falsa.

In discursul programat la ora 18.00, ora locala, presedintele turc urma sa vorbeasca despre relatiile dintre Berlin si Ankara. Cateva minute inainte de inceperea discursului autoritatile germane au primit un telefon in care se spunea ca in cladire exista o bomba.

Liderul turc se afla deja in universitate. Oamenii adunati sa-l asculte pe Gul. Unii s-au bucurat…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scrisoarea lui Einstein despre bomba atomica, adresata președintelui SUA, scoasa la licitație. Suma imensa cu care se vinde

09:10, 26.06.2024 - O scrisoare de doua pagini scrisa de Albert Einstein, care il avertizeaza pe Franklin D. Roosevelt, ca Germania nazista ar putea utiliza cercetarea nucleara pentru a inventa o bomba atomica, va fi scoasa la licitație.

A fi a nu fi in Schengen: Austria, Germania si SUA si-au pus oamenii la frontierele bulgare

07:15, 18.06.2024 - Viena si Berlin si-au plasat politisti la Aeroportul Sofia, iar americani sunt la frontiera de la "Kapitan Andreevo" si in porturile din Varna si BurgasReprezentanți ai Ministerului de Interne austriac și german se afla și lucreaza pe Aeroportul Sofia.

Poliția a inchis zona fanilor din Berlin din cauza unui dispozitiv suspect

21:01, 14.06.2024 - Poliția din Berlin a inchis temporar o zona din apropierea cladirii parlamentului din oraș, unul dintre locurile unde se așteapta ca fanii sa se adune pentru a urmari vineri seara meciul de deschidere a Euro 2024 dintre Germania și Scoția.

Germania vrea sa activeze 900.000 de rezerviști: „Putin isi antreneaza oamenii pentru razboi”

12:15, 01.06.2024 - Dupa ce vineri guvernul german a anuntat ca a autorizat Ucraina sa utilizeze arme furnizate de Berlin impotriva unor tinte de pe teritoriul Rusiei, sambata, presedinta Comisiei de aparare a spus ca ar trebui sa inceapa mobilizarea rezervistilor.

Scholz explica de ce nu vrea sa lea dea ucrainenilor rachete Taurus: „Nu poți chiar sa le dai toate armele tale tuturor”

16:35, 03.05.2024 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a explicat, vineri, care este motivul reticenței sale in a trimite Ucrainei rachete Taurus, arme pe care guvernul de la Kiev le-a cerut in mod repetat pentru a putea lupta impotriva Rusiei invadatoare. Liderul de la Berlin spune ca trimiterea rachetelor Taurus ar presupune…

Pana și cerul pare sa-i fie potrivnic lui Trump: un miting programat in Carolina de Nord a fost anulat din cauza vremii nefavorabile

06:45, 21.04.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump si-a anulat, sambata, un miting in Carolina de Nord, primul sau eveniment major de campanie de la inceputul procesului sau penal din New York, din cauza vremii nefavorabile, informeaza news.ro.

Un avion al companiei Turkish Airlines a aterizat de urgența in Romania din cauza unei amenințari cu bomba

12:50, 13.04.2024 - Avionul companiei Turkish Airlines a aterizat de urgența la București (Romania) din cauza unei alerte cu bomba. Despre acest lucru a relatat Hava Sosyal Medya, informeaza media.az. Publicația precizeaza ca incidentul a fost inregistrat pe cursa TK1766 Varșovia - Istanbul. Echipajul a primit un mesaj…

Alerta pe Otopeni. Un avion turcesc a aterizat de urgenta din cauza unei amenințari cu bomba

23:30, 12.04.2024 - Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Aeronava care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa…


Ce parere ai despre aceasta stire?