Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Georgiana Lobonț, imagini emoționante cu burtica de gravidă. Cum s-a fotografiat artista / FOTO

Publicat:

Georgiana Lobonț traiește una din cele mai frumoase perioade ale vieții sale și asta pentru ca artista este insarcinata pentru a treia oara, iar anul viitor va deveni din nou mama. Recent, pe rețelele personale de socializare, celebra cantareața a postat mai multe imagini emoționante cu burtica de gravida. Iata cum s-a fotografiat vedeta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denisa Raileanu de la Mireasa sezonul 7, primele imagini cu burtica de graviduța. Tanara va deveni curand mamica pentru prima data: "Dumnezeu a decis..."/ FOTO

17:01, 26.06.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa sezonul 7 urmeaza sa devina, in curand, mamica pentru prima data. Recent, tanara a facut publice primele imagini cu burtica de graviduța și in descrierea lor a adaugat un mesaj emoționant.

Anca Dinicu, imagini speciale cu burtica de gravida. Cum arata actrița insarcinata / FOTO

16:35, 02.06.2024 - Anca Dinicu a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu burtica de gravida. Actrița este foarte fericita de cand a anunțat ca va deveni mama pentru prima data. Iata cum arata vedeta insarcinata, dar și ce fotografii speciale a publicat recent!

Imagini emoționante cu Hailey Bieber insarcinata! Cat de mare a crescut burtica de gravida a soției lui Justin Bieber / FOTO

12:36, 24.05.2024 - Justin și Hailey Bieber traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor! In urma cu puțin timp au dat marea veste ca vor deveni parinți, iar acum au revenit cu imagini spectaculoase. Iata cat de mare a crescut burtica de gravida a lui Hailey Bieber și cat de bine arata soția lui Justin Bieber!

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Andreea Sasu, noi imagini cu burtica de gravida! Cat de bine arata iubita lui Phillipp Plein / FOTO

09:30, 12.05.2024 - Andreea Sasu se pregatește sa devina mama pentru prima data și trece prin cea mai frumoasa perioada a vieții sale! Romanca i-a furat inima lui Philipp Plein și in curand vor deveni parinții unui bebeluș. Pana atunci, Andreea Sasu a publicat noi imagini cu burtica de gravida. Iata cat de bine arata romanca!

Vladuța Lupau, portret induioșator de familie cu burtica de gravida la vedere. Cum arata acum interpreta: „Sunteți superbi!”

15:55, 10.05.2024 - Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu un portret induioșator de familie, chiar de Paște. Interpreta de muzica populara s-a lasat pozata cu burtica de gravida la vedere intr-o ipostaza emoționanta.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Imagini emoționante de la priveghiul lui Costel Corduneanu! Dan Bursuc, o coroana imensa de flori, in memoria interlopului / VIDEO

12:10, 19.04.2024 - Priveghiul lui Costel Corduneanu, liderul interlopilor din Moldova, a fost marcat de un gest remarcabil al unui nume cunoscut din industria muzicii de petrecere. Dan Bursuc, celebrul impresar al maneliștilor, a adus un omagiu deosebit in memoria interlopului, depunand o coroana imensa de flori langa…


Ce parere ai despre aceasta stire?