Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

George Rădulescu: Cine câştigă de Halloween?

Publicat:

Se va dovedi sperietoarea razboiului fluturata de Obama prin fata ochilor americanilor mai înspaimântatoare decât sperietoarea unui crah economic fara precedent, agitata de Romney în campania electorala?

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arsenal caștiga cu Manchester United și revine pe primul loc in Premier League

20:55, 12.05.2024 - Echipa engleza Arsenal Londra a invins duminica, in deplasare, scor 1-0, gruparea Manchester United, in etapa a 37-a din Premier League.In meciul de pe Old Trafford, Kai Havertz a pasat in minutul 21 si Leandro Trossard a inscris pentru oaspeti, deschizand scorul.

Victorie in instanța pentru PSD la Lopadea Noua. Pop Ildi va candida și va caștiga alegerile pentru funcția de primar

10:15, 07.05.2024 - Tribunalul Alba a admis apelul facut de PSD dupa ce PNL a contestat candidatura social-democratei Pop Ildi. Astfel, Pop Ildi va candidat pentru funcția de primar al comunei Lopadea Noua pe lista PSD. Este in primul rand o victorie a democrației impotriva dictaturii instituite de PNL in Alba. PNL vrea…

Sondaj pentru Primaria Capitalei. Cine ar castiga daca duminica viitoare ar avea loc alegeri

10:15, 29.04.2024 - Un sondaj Avangarde realizat in perioada 24 – 27 aprilie, pe un esantion de 1150 de subiecti, reprezentativ pentru populatia adulta la nivelul Municipiului Bucuresti, arata intentia de vot pentru Primaria Capitalei. Potrivit antena3.ro , datele au fost culese prin metoda door-to-door. Eroarea maxima…

Sergiu Hanca, lecție de fair-play » „Un baiat care era copil de mingi acum noua ani, sezonul acesta caștiga titlul. Bravo lui!”

13:05, 23.04.2024 - Sergiu Hanca (32 de ani) a fost printre cei mai buni jucatori ai Petrolului in egalul cu UTA Arad, 1-1, iar la finalul partidei de pe „Ilie Oana” a spus ca are incredere ca echipa sa termine pe prima poziție a play-out-ului. Mai mult, și-a amintit despre meciul de coșmar cu Oțelul din urma cu noua ani,…

Carnea artificiala caștiga teren. Carnații creați in laborator vor ieși pe piața intr-o țara din Europa

22:20, 18.04.2024 - Constituiti din 28% grasime de porc, imbogațita cu mazare texturata, naut, soia și proteine de grau, noii carnati produsi de Meatable ar putea potoli foamea si ar salva animalele de la sacrificare, informeaza The Guardian.

Ironia lui Cirstoiu: 'O sa intru in cartea recordurilor ca primul candidat retras care caștiga alegerile'

20:11, 12.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a ironizat, vineri, pe pagina sa de socializare, scenariul retragerii candidaturii sale, afirmand ca va intra in cartea recordurilor ca „primul candidat retras care castiga alegerile”.

Ce planuri are Robu daca va caștiga Primaria Timișoara

09:26, 08.04.2024 - Nicolae Robu, care la alegerile din 9 iunie va candida din partea alianței PSD-PNL la Primaria Timișoara, a prezentat primele trei proiecte pe care vrea sa le implementeze daca va caștiga: reducerea taxelor locale, modernizarea transportului public și stimularea economiei locale

Salariul minim european, introdus in acest an in Romania. Cat vor caștiga in plus angajații romani?

12:40, 03.04.2024 - Salariul minim european devine obligatoriu din acest an pentru pentru toate statele membre UE, astfel ca in urma aplicarii acestei masuri in Romania, veniturile angajaților care lucreaza pe salariul minim vor crește.


Ce parere ai despre aceasta stire?