Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Generalul PACEPA sugerează că europarlamentarul Corina Creţu ar fi agent SIE, formată pe matriţa KGB-ului

Publicat:

Intr-un editorial, fostul sef al serviciilor de informatii romane, , a comentat scandalul din 2013, in care a fost implicat fostul secretar de stat american si europarlamentarul PSD . Potrivit lui Pacepa, ar fi nici mai mult nici mai putin decat o "randunica", adica un agent secret sexy, format in matrita KGB-ului.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dumitru Dumbrava: „Sunt modest, stau in garsoniera”. Ce a spus generalul despre corupția din justiție

17:41, 25.06.2024 - „Daca am vila acum? Nu am, stau in aceeași garsoniera sa nu vina lumea buna la mine la ușa. Fatucile, vorba maestrului Crisotiu, sa vina.Eu spun ca dimensiunea corupție in magistratura este limitata, nu este la nivel mare, fiecare padure are uscaturile ei. Toate numele despre care știu eu au fost trimise…

Vladimir Putin joaca la 'intimidare' cartea armelor nucleare: ce vrea, cu adevarat, fostul agent KGB de la Occident? (analiza ISW)

14:10, 22.06.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, vorbește tot mai des despre armele nucleare, menționand in mod specific posibilitatea „scaderii pragului” pentru utilizarea armelor nucleare in doctrina nucleara a Rusiei.

General norvegian: NATO are cel mult trei ani de pregatire pentru un atac rusesc

12:35, 04.06.2024 - Generalul norvegian Eirik Kristoffersen susține ca NATO are cel mult trei ani de pregatire pentru un atac rusesc. In doi, trei ani Rusia iși va recapata capacitatea de a lansa atacuri convenționale, anunța generalul, potrivit mediafax.

Statul Major ucrainean anunța ca va trimite 60% din personalul sau pe front

22:06, 24.05.2024 - Generalul de brigada Ievhen Ostrianski, șeful Direcției Principale de Planificare a Apararii a Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, a anunțat planuri de reducere a personalului cu 60%. Reducerea include desființarea unui numar de structuri organizatorice militare, formarea altora…

Generalul care pleaca, ministrul care vine

09:45, 14.05.2024 - La inceputul lunii februarie, generalul Zalujnii era inlocuit de la comanda forțelor ucrainene. La inceputul lunii martie, generalul Zalujnii era promovat ambasador al Ucrainei in Marea Britanie.

Doi polițiști, impușcați intr-o secție de poliție din Paris. Un barbat a reușit sa fure arma unui agent

08:00, 10.05.2024 - Intr-un incident șocant, doi polițiști au fost impușcați și grav raniți de gloanțe, joi seara, intr-o secție de poliție din sudul Parisului. Potrivit informațiilor furnizate de AFP, un barbat a sustras arma unui agent dupa ce fusese arestat pentru agresarea unei femei cu un cutter.

Rareș Bogdan: 'Alegerile la București se vor caștiga anul acesta cu sub 30%'

18:45, 08.05.2024 - Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan spune despre candidatul partidului la primaria Capitalei, Sebastian Burduja, ca a intrat cu a doua șansa in cursa, dar poate produce o surpriza, conform Mediafax.„Știu ca parea ca intra cu a doua șansa.

Data de la care Romania nu va mai beneficia de bani din PNRR | Decizia ministrilor UE

20:00, 19.04.2024 - Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR) al Romaniei nu va mai fi prelungit. Europarlamentarul roman Corina Crețu atrage astfel atenția ca autoritatile sa se concentreze pe adoptarea rapida a investițiilor si reformelor pana la data limita.


Ce parere ai despre aceasta stire?