Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

General Motors vrea să controleze 10% din piaţa chineză

Publicat:

Constructorul auto american a demarat, astazi, lucrarile la o uzina care va asambla automobile de lux Cadillac in China. Obiectivul companiei americane este de a vinde anual 250.000 de automobile de lux, 10% din piata, pana la finele acestui deceniu, transmite Reuters.

Cadillac este o componenta cruciala a strategiei GM in China, insa grupul american mai are mult pana cand va putea sa devina un concurent serios pentru rivalii europeni BMW, Mercedes si Audi care domina piata automobilelor de lux din China.

“ Ne extindem nu numai in orasele principale si cele…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

China si-a majorat cota pe piata mașinilor electrice in Germania

14:40, 18.06.2024 - Importurile de vehiculele electrice (EV) chineze in Germania au scazut in primele patru luni din acest an, dar statul asiatic a reusit sa-si majoreze cota pe aceasta piata, scriu Reuters și DPA.

Fenomen rarisim: Marcile de lux ofera reduceri de pana la 50% pe piața chineza

08:50, 15.06.2024 - Unele marci de lux au decis sa aplice reduceri fara precedent pentru produsele lor vandute in China, o dovada a panicii fata de stocurile de produse nevandute, intr-un moment in care cumparatorii chinezi isi reduc achizitiile, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Gigantul auto care va fabrica in Europa un model de masina electrica low-cost. Vehiculul ar intra pe piata in 2027

15:15, 29.05.2024 - Volkswagen AG va dezvolta un vehicul electric low-cost, pentru a concura cu rivalii din China, a anuntat marti cel mai mare producator auto european, dupa ce discutiile cu Renault au esuat, transmite Reuters, citat de observatornews.ro .

Unda de șoc pe piața auto: China are un nou aliat de temut și inregistreaza deja cifre uriașe

04:25, 28.05.2024 - Brazilia a devansat Belgia din pozitia de cea mai mare piata pentru exporturile de automobile electrice si hibride chineze, arata datele statistice publicate luni, pe masura ce producatorii chinezi si-au majorat vanzarile catre pietele non-europene, dupa ce Bruxelles-ul a demarat o ancheta asupra subventiilor…

Noi creșteri pe piața chineza a aurului. Tranzacții pe EFT, plus de 1,3 miliarde dolari, in aprilie.

20:11, 19.05.2024 - Tranzacțiile activelor EFT pe aur, de pe piața din China au inregistrat o noua creștere, in luna aprilie, pentru a cincea luna consecutiv, cu 9 miliarde RMB (Renminbi moneda locala), adica 1,3 miliarde dolari, valoarea unui plus de 17 tone de aur. Shanghai Gold Benchmark PM (SHAUPM) in RMB și LBMA Gold…

Administratia Biden creste tarifele pentru importuri din China de 18 miliarde de dolari

20:50, 14.05.2024 - Administratia Biden a anuntat marti noi tarife, mai mari, pentru importuri din China in valoare de 18 miliarde de dolari, explicand ca majorarile sunt necesare pentru a proteja industriile americane de concurenta neloiala, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Arabia Saudita are nevoie de 500 de miliarde de dolari pentru megaproiectul „orașului viitorului” și incearca sa-i obțina din China

07:05, 29.04.2024 - Arabia Saudita incearca sa stranga bani pentru megaproiectul „The Line” din zona de afaceri NEOM de la investitori chinezi, in condițiile in care „Orașul viitorului” are nevoie de finanțari uriașe. Oficialii Neom au mers la Beijing, Shanghai și Hong Kong pentru a convinge investitorii chinezi, dar fara…


Ce parere ai despre aceasta stire?