Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gears of War 4 se anunță să fie solid pe PC

Publicat:

nu are o reputație buna pe PC, dat fiind ca singurul sau joc lansat pana acum, Gears of War: , avea multe carențe pe aceasta platforma, deși pe se prezenta bine.

Viitorul titlu, Gears of War 4, pare sa se prezinta mult mai bine, nu in mica masura datorita meniului de opțiuni grafice nesperat de bogat. GoW4 va fi doar a doua iterație principala a seriei care nu a facut facut furori pe PC, dar beneficiaza de atenție speciala. Toate opțiunile sunt prezentate in videoclipul din continuare.

Gears of War 4 va fi lasnat pe 11 octombrie pentru…

Citeste articolul mai departe pe computergames.ro…  

Sursa articol: computergames.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicusor Dan anunța ca l-a felicitat Ciolacu: „Mi-a spus ca ar trebui sa vorbim de viitorul Bucurestiului” – VIDEO

11:41, 11.06.2024 - Continua sa apara ecouri ale alegerilor locale din 9 iunie. Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, caștigator al unui nou mandat in fruntea PMB, spune ca premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, l-a sunat sa-l felicite. Edilul general a dezvaluit ca a discutat deja și cu președintele PNL,…

Termoficare Constanta anunta oprirea apei calde intr-o zona din Constanta. Vezi unde

10:15, 03.06.2024 - Termoficare Constanta anunta ca din cauza unei avarii aparuta pe reteaua de transport amplasata pe str. Cismelei ,nr. 1 nu se poate asigura deocamdata energie termica pentru prepararea apei calde de consum catre urmatoarele puncte termice : PT 138 Str. Viitorul nr 2 bl 1A PT 139 Str. Cismelei nr 11…

Surpriza in politica britanica. Premierul anunța alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie sa-și aleaga viitorul”

19:40, 22.05.2024 - Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat alegeri generale pentru 4 iulie, un pariu al liderului britanic pentru a uni Partidul Conservator, in contextul in care sondajele arata ca acesta este cu mult in urma opoziției laburiste.

Ce se mai aude de viitorul Centru de Transplant Multiorgan. Tișe anunța discuții cu UMF Cluj: „Putem sa-l facem impreuna”

14:30, 24.04.2024 - Centrul de Transplant Multiorgan nu a reușit sa prinda finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), iar președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cauta noi soluții pentru ca edificiul medical ultramodern sa devina realitate.

AIEA anunța ca nu exista daune la instalațiile nucleare iraniene in urma atacului cu drone

10:21, 19.04.2024 - Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA) a confirmat vineri ca nu au fost provocate daune instalatiilor nucleare ale Iranului dupa presupusul atac efectuat de Israel in zorii zilei in centrul Iranului, informeaza EFE.

Comisia Naționala de Prognoza anunța apocalipsa. Tarifele energiei au scufundat economia

17:15, 17.04.2024 - Estimarea evoluției industriei in trimestrul I 2024, pe baza anchetei de conjunctura efectuata de Comisia Naționala de Prognoza, arata un tablou dezastruos al economiei. Producția industriala și-a accentuat declinul, pe fondul prețurilor ridicate la energie. Cele mai mari reduceri, de peste 20%, s-au…

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.


Ce parere ai despre aceasta stire?