Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GATA DE RĂZBOI Trei scenarii apocaliptice care ameninţă omenirea

Publicat:

Pentagonul se pregateste pentru eventualele evenimente dezastruoase ce pot pune in pericol securitatea globala si implicit securitatea SUA. Iata trei scenarii analizate in prezent de oficialii americani din domeniul Apararii, potrivit .

1. Prabusirea Pakistanului



Unul dintre scenarile luate in calcul de SUA implica asasinarea presedintelui Pakistanului, eveniment ce ar declansa un vid de putere si haos in tara care lupta in prezent cu militantii islamisti.

Este un moment in care "factiunea islamista…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Fostul ministru israelian al Apararii amenința cu razboiul. „Libanul nu a platit prețul acestui razboi”

18:25, 01.07.2024 - Fostul ministru al Apararii al Israelului și lider al Partidului Unitații Naționale, Benny Gantz, le-a spus ambasadorilor europeni ca, daca nu se ajunge curand la un „aranjament" la granița libanezo-israeliana, Libanul, ca stat, va „plati prețul terorii Hezbollah".

SUA și Rusia au discutat, la nivelul ministerelor apararii, despre deschiderea liniilor de comunicare

23:40, 25.06.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a vorbit, marti, la telefon, cu ministrul rus al apararii, Andrei Belousov, si a discutat despre importanta unor linii deschise de comunicare, a anuntat, marti, Pentagonul.

Razboi total: Moldocor amenința ca retrage muncitorii de pe șantierul din Piatra Neamț

12:06, 20.06.2024 - Mihai Batranu, directorul general al companiei Moldocor, a sunat la redacție pentru a anunța ca incepand de astazi societatea va retrage muncitorii de la lucrarea de inlocuire a magistralei de apa de pe B-dul Decebal din Piatra Neamț. El a acuzat faptul ca exista debandada la nivelul celor care ar trebui…

Navele Rusiei și submarinul cu propulsie nucleara Kazan au ajuns in Cuba. Pentagonul e in alerta

10:31, 13.06.2024 - Patru nave ale Marinei de razboi ruse, inclusiv submarinul cu propulsie nucleara Kazan, au sosit in Cuba, intr-o escala de cinci zile. Mai multe nave de razboi americane au urmarit flota rusa in timp ce trecea pe langa statul Florida, in drum spre portul Havana.

Gaza trece prin cel mai sangeros razboi al sau, iar ajutorul SUA este blocat - Motivul facut public de Pentagon

06:56, 29.05.2024 - Eforturile de ajutorare ale SUA pentru Fasia Gaza au suferit un esec dupa ce digul temporar construit de armata pe mare s-a rupt din cauza valurilor puternice, a anuntat marti Pentagonul, relateaza The Guardian.

Al doilea razboi ne-mondial

08:11, 23.04.2024 - Catalin Avramescu Priviti stirile si nu va vine sa credeti? Sunteti surprinsi? Nu stiti de unde au rasarit regimuri precum cel iranian? Sau tirania lui Vladimir Putin? Totul are, din pacate, o logica. Nu este doar nebunie de moment. Pentru a intelege sensul evenimentelor recente trebuie sa ne intoarcem…

Lloyd Austin a vorbit cu ministrul chinez al Apararii pentru prima data dupa un an și jumatate

20:05, 16.04.2024 - Ministrul american al Apararii si omologul sau chinez au discutat marti pentru prima data dupa un an si jumatate, a anuntat Pentagonul, transmite AFP, remarcand un nou semn al vointei celor doua superputeri de a mentine dialogul, in ciuda tensiunilor inca puternice dintre ele, potrivit Agerpres.

Rusoaicele pușcariașe au fost ademenite sa se duca la razboi sa fie lunetiste. Dupa aceea au aflat ca erau doar "carne de tun"

09:50, 13.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a inceput sa recruteze deținute dintr-o inchisoare pentru femei din regiunea Leningrad in toamna anului 2023. Sub mirajul banilor și al libertații promise, unele femei au decis sa mearga pe front in Ucraina, sperand sa fie eliberate mai devreme și sa aiba șansa sa-și revada…


Ce parere ai despre aceasta stire?