Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Găinari, găinării și fraieri

Publicat:

Ultima gaselnița a “specialiștilor” in economie politica vopsita in culorile curcubeului speranței, cu ochii la voturile fraierilor, este impozitarea progresiva. Un fel de punere in practica a eternului dicton romanesc “Sa moara și capra vecinului. Daca eu nu știu și nu ma deranjez sa cresc  capra mea”. Asta acum, cand Occidentul are tot mai multe […] The post Gainari, gainarii și fraieri first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan acuza Occidentul ca susține „din culise” o ofensiva israeliana in Liban: „Netanyahu e bolnav mintal. Va fi un dezastru”

13:55, 26.06.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a acuzat miercuri tarile occidentale de „sustinerea” unei ofensive israeliene in Liban impotriva Hezbollah, aliata a gruparii islamiste palestiniene Hamas, relateaza France Presse, citata de Agerpres.

In ce relații e Turcia cu Occidentul. Ambasadorul american face dezvaluiri dupa ce Ankara a vorbit de "legaturile fantastice cu Rusia"

19:50, 12.06.2024 - Turcia ramane ferm ancorata in angajamentul sau fața de NATO și Occident, iar parteneriatul sau cu Statele Unite nu a fost niciodata mai puternic, chiar daca parțile au pareri diferite cu privire la razboiul din Gaza, a declarat pentru Reuters ambasadorul SUA la Ankara, Jeff Flake.

Statele Unite avertizeaza ca nu accepta un joc al Chinei „pe doua terenuri”, adica cu Occidentul si cu Rusia simultan

23:01, 16.05.2024 - Statele Unite nu este de acord ca presedintele chinez Xi Jinping sa „joace pe doua terenuri”, adica sa consolideze legaturile Chinei atat cu Occidentul cat si cu Rusia, a transmis diplomatia americana

Punct de cotitura in conflictul din Ucraina. Moscova: 'Conflictul s-ar incheia in doua saptamani'

19:05, 08.05.2024 - Conform Moscovei, conflictul din Ucraina ar putea fi incheiat in doar doua saptamani daca Occidentul ar inceta sa livreze echipamente militare catre Kiev. Aceasta reprezinta o reluare a afirmațiilor facute saptamana trecuta de catre șeful politicii externe a Uniunii Europene, Josep Borrell, conform…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 793 | „Nu este prea tarziu pentru ca Ucraina sa castige razboiul” impotriva Rusiei, transmite Jens Stoltenberg

07:21, 26.04.2024 - "Nu este prea tarziu ca Ucraina sa castige" in razboiul impotriva Rusiei, a declarat joi secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care a precizat ca pentru acest lucru este nevoie ca Occidentul sa-si respecte promisiunile de a furniza Kievului mai multe arme, informeaza AFP. De asemenea, președintele…

David Cameron spune ca activele rusești inghețate ar trebui folosite „creativ” pentru a finanța apararea Ucrainei

20:11, 18.04.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, a declarat, joi, la summit-ul G7 de la Capri, ca Occidentul ar trebui sa foloseasca moduri „creative” de utilizare a activelor rusești inghețate pentru a finanța efortul de aparare al Ucrainei in fața invadatorilor lui Putin.

Occidentul sufera din cauza propriului succes (Financial Times)

11:30, 10.04.2024 - Dependența de telefon, razboaiele culturale și natalitatea scazuta sunt efectele secundare ale prosperitații.Exista probe temeinice, deși nu tocmai decisive, cum ca telefoanele mobile sunt nocive pentru copii, și pentru fete in special.

Cuvinte cheie:

occidentul capra gainarii

Ce parere ai despre aceasta stire?