Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gafă după gafă: Rusia şi-a bombardat teritoriul de 40 de ori într-un an!

Publicat:
Gafă după gafă: Rusia şi-a bombardat teritoriul de 40 de ori într-un an!

Un document obtinut de sugereaza ca Rusia a lansat bombe cu planare spre propriul teritoriu de aproape 40 de ori intr-un singur an, cel mai probabil din cauza proastei functionari a sistemelor de ghidare, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cancelarul Germaniei, mesaj dur catre Rusia: NATO va apara „fiecare centimetru patrat” din teritoriul sau

11:11, 03.06.2024 - Decizia recenta a NATO de a-si consolida frontiera estica este menita sa descurajeze Rusia, a declarat duminica cancelarul german Olaf Scholz, adaugand ca ar trebui sa fie clar pentru Moscova ca Alianta va fi gata sa se apere daca va fi necesar, relateaza Reuters.

Donald Trump șocheaza din nou - Condițiile in care ar fi bombardat Moscova și Beijingul

19:55, 29.05.2024 - Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a sugerat la un eveniment de strangere de fonduri ca ar fi bombardat Moscova ca raspuns la invazia pe scara larga a Ucrainei de catre Rusia, a informat Washington Post (WP) pe 28 mai, citand mai mulți donatori și consilieri anonimi.

Rusia a strapuns inclusiv teritoriul Romaniei: Șeful NATO vrea activarea Articolului 5

16:25, 25.05.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, propune activarea Articolului 5 al NATO, cel care privește apararea colectiva, din cauza acțiunilor Rusiei. Stoltenberg susține ca bruiajul sau atacurile cibernetice comise de Rusia ar putea duce la activarea Articolului 5.

Zelenski ar vrea sa loveasca Rusia. Ce reproseaza occidentalilor

08:46, 18.05.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a reprosat vineri Occidentului ca interzice Ucrainei sa foloseasca armele furnizate de Europa si Statele Unite pentru a lovi teritoriul rus, intr-un interviu exclusiv acordat AFP. „Ei ne pot lovi de pe teritoriul lor, acesta este cel mai mare avantaj pe care…

Inca o tara europeana se declara gata sa primeasca arme nucleare

15:40, 13.05.2024 - Premierul suedez Ulf Kristersson s-a declarat luni deschis desfasurarii de arme nucleare in Suedia pe timp de razboi, intr-un moment in care criticii pledeaza pentru interzicerea lor pe teritoriul unui nou membru al NATO, informeaza AFP. Parlamentul suedez se va pronunta in iunie asupra Acordului bilateral…

Mircea Geoana, dupa ce Macron a reluat ideea trimiterii trupelor NATO in Ucraina: Nu exista discuții in acest sens

19:05, 03.05.2024 - NATO nu are nicio intenție sa trimita soldați pe teritoriul ucrainean, a asigurat vineri secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, la Digi24, dupa ce presedintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale in Ucraina.„La nivel NATO, liderii NATO pot face…

Rusia amenința ca va ataca Polonia daca NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia

10:05, 25.04.2024 - Rusia a amenințat ca va ataca Polonia daca vor fi instalate arme nucleare NATO pe teritoriul acestei țari, intr-o noua declarație agresiva a regimului de la Kremlin, facuta de aceasta data de adjunctul lui Lavrov, Serghei Riabkov. 

Prabușirea Ucrainei va duce la o discuție intre țarile vecine despre teritoriul acesteia

05:41, 24.04.2024 - In același timp, fostul consilier al șefului Pentagonului, Douglas McGregor, considera ca Rusia va susține crearea unei zone demilitarizate moderne de la raul Nipru pana la granița de est a NATO.


Ce parere ai despre aceasta stire?