Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Firea: Justificarea lui Cîțu este perfidă și profund incorectă! Nu copiii sunt de vină

Publicat:

Senatorul PSD, , considera ca explicațiile premierului Florin Cițu, care a spus ca nu pot crește alocațiile pentru ca ar crește deficitul, reprezinta o ”justificare perfida și profund incorecta”.

Justificarea pentru nerespectarea promisiunii de majorare a alocațiilor este perfida și profund incorecta! Nu copiii sunt de vina pentru creșterea deficitului, ci proasta gestionare a economiei de catre Guvernul Cițu.

Numai dobanda suplimentara platita la imprumuturile hazardate ale lui Cițu este de 7 ori mai mare decat era nevoie pentru majorarea alocațiilor de la 1 iulie.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Gabriela Firea: Copiii din Sectorul 5 merita gradinițe și școli ca-n Sectoarele 3 și 4

08:41, 03.06.2024 - Peste 7.000 de copii nu au prins loc anul trecut la creșele și gradinițele din București. Peste 11.000 de elevi invața in trei schimburi, in 11 școli și licee care nu au spații suficiente. Peste 16.000 de copii invața in alte spații, școlile lor fiind in proces de renovare, unele dintre ele de foarte…

Cițu a depus la Parlament, pentru a fi adoptata, o declarație privind returnarea Tezaurului National al Romaniei

20:00, 22.05.2024 - Senatorul PNL, Florin Cițu anunța pe rețelele sociale ca a depus la Parlament o declarație privind returnarea Tezaurului National al Romaniei, ocazie cu care l-a provocat pe Marcel Ciolacu sa „dovedeasca faprul ca nu e pro-rus”.

Gabriela Firea: Fara școli in 3 schimburi. Copiii noștri sunt viitorul orașului

16:46, 21.05.2024 - O realitate alarmanta se resimte din ce in ce mai intens in randul copiilor și tinerilor din Romania, unde numarul mic de creșe și gradinițe, precum și școlile insuficient dimensionate, care ii obliga, practic, pe copii sa mearga la școala in 3 schimburi creeaza dificultați care afecteaza in mod grav…

Gabriela Firea: „Trebuie sa combatem cu severitate traficul de droguri, dar, in primul rand, sa ne ocupam de educația elevilor”

09:31, 21.05.2024 - „Nicio școala supraaglomerata, cu elevi care invața in trei schimburi! Locuri suficiente in creșe și gradinițe. Programe de prevenție a consumului de droguri. Sunt printre proiectele pentru București - orașul dorit de oameni! Copiii noștri sunt viitorul orașului. Iar noi, parinții, trebuie sa-i știm…

Mihai Margineanu, profund dezamagit de ce a vazut in Vama Veche: “Ba, voi știți ce mai fac copiii voștri?”

20:40, 03.05.2024 - Mihai Margineanu a facut o mica excursie de 1 mai la Vama Veche și a ramas dezamagit de copii din ziua de astazi și de modul in care se distreaza aceștia. Acesta a vorbit despre șocul pe care l-a avut pe rețelele de socializare. Mihai Margineanu, șocat de Vama Veche Cu ocazia zilelor libere de […] The…

Ce alocații vor primi copiii de pana la doi ani. Sumele sunt duble fața de restul alocațiilor

10:00, 29.04.2024 - Incepand cu anul 2024, parinții din Romania vor beneficia de o creștere semnificativa a alocațiilor de stat pentru copii, conform unei hotarari adoptate anterior de autoritațile romane. Aceasta ajustare vine ca un raspuns direct la inflația crescuta din anii precedenți și are ca scop principal susținerea…

Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control la un spital din București. 20 de pacienți ar fi murit in patru zile la secția ATI a unitații medicale, dupa administrarea incorecta a unui medicament.

18:30, 11.04.2024 - In cadrul Sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon” din Bucureștii ar fi decedat, in perioada 4 - 7 aprilie, 20 de pacienti din cauza administrarii incorecte a unui medicament. Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control.

Gabriela Firea și Sebastian Burduja au semnat un protocol de colaborare pentru alegerile locale

09:25, 11.04.2024 - Președinta PSD București, Gabriela Firea, și președintele PNL București, Sebastian Burduja, au semnat protocolul de colaborare pentru alianța electorala la alegerile locale intre cele doua partide din Capitala.


Ce parere ai despre aceasta stire?