Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea, surpriză de proporţii de la Tavi Clonda, în direct! Îndrăgita prezentatoare a rămas fără cuvinte

Publicat:

A venit in platoul emisiunii "" insotit de micuta Victoria si a tinut sa-i faca iubitei sale sotii, , o surpriza de proportii. Din spatele camerelor, a fost privit de indragita prezentatoare in timp ce canta piesa de la "Te iubesc de nu te vezi".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza de proporții pe piața auto! Un gigant german va investi o suma fabuloasa in rivalul Tesla

14:35, 26.06.2024 - Gigantul german din domeniul auto Volkswagen anunța ca va investi pana la 5 miliarde de dolari in rivalul Tesla, Rivian. In baza acordului se va crea o societate mixta care va permite VW și Rivian sa utilizeze in comun tehnologia pentru mașinile electrice.

Mesajul lui Cristian Daniel Stan, dupa ce a fost reales primar al municipiului Targoviște: „Mulțumesc pentru susținerea fantastica! Nu am cuvinte sa imi exprim recunoștința!”

08:05, 10.06.2024 - Cristian Daniel Stan, actualul primar al municipiului Targoviște, și-a revendicat victoria la scurt timp dupa scrutinul din 9 iunie. Edilul și-a caștigat noul mandat printr-o victorie fara emoții, cu o majoritate de peste 75%. Targoviștenii l-au rasplatit din plin pentru tot cea  facut in ultimii ani.…

Surpriza la Neamț: PSD caștiga atat primaria, cat și CJ-ul/ Lovituri de proporții in mai multe fiefuri liberale

04:16, 10.06.2024 - Adrian Nița, candidatul PSD la Primaria Municipiului Piatra-Neamț, a reușit sa caștige alegerile locale.De asemenea, la Consiliul Județean Neamț, Daniel Harpa a caștigat alegerile.Conform numaratorii paralele, cei de la PSD au dat o serie de lovituri importante in țara.

Alegeri europarlamentare. Perdanții exit-poll-ului: partidele lui Dacian Cioloș și al Dianei Șoșoaca nu au trecut pragul

22:36, 09.06.2024 - Cu o cota de doar 3% fiecare, SOS Romania și REPER au fost excluse din competiția pentru un loc in Parlamentul European. Situația nu este mai favorabila nici pentru PUSL, care a acumulat doar 2% din voturi.Aceste rezultate indica o schimbare semnificativa in preferințele electoratului și subliniaza…

Ce bolid de lux și-a cumparat Gabriela Cristea. Cum s-a lasat filmata la volanul mașinii

11:25, 04.06.2024 - Gabriela Cristea și-a achiziționat un nou bolid de lux. Tavi Clonda, soțul prezentatoarei TV, a publicat primele imagini cu mașina in mediul online. Iata cum s-a lasat filmata vedeta la volan.

Geanina Ilieș, surpriza de proporții in direct! Au intrat peste ea fiul și mama ei! S-a lasat cu lacrimi de emoție

14:25, 21.05.2024 - Geanina Ilieș a avut parte de o surpriza de proporții in direct! Cele mai dragi persoane din viața ei, mama și fiul ei, Patrick, au venit in platou, caci astazi este ziua de nume a prezentatoarei de la Știrile Antena Stars.

Surpriza de proporții! Viktor Orban ar fi preluat controlul Euronews, unul dintre cele mai mari canale de televiziune din Europa (presa)

21:21, 12.04.2024 - Entitati apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat in secret la preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews, conform unei investigatii realizate de media maghiare, franceze si portugheze, citata vineri de AFP, scrie AGERPRES.

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…


Ce parere ai despre aceasta stire?