Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabi Luncă a făcut-o să plângă pe Elena Ceauşescu! Iată ce a povestit artista

Publicat:

a povestit un episod mai putin cunoscut din viata ei, si anume cel in care a facut-o sa planga pe .

"Ea era mama la randul ei si eram om, desi multora le era frica de ea. Cand am inceput sa cant "Da, mama, cu biciu-n mine", am vazut cum ii curgeau lacrimile. Cand am terminat de cantat, s-a ridicat in picioare", a povestit Gabi Lunca, arista marturisind ca a fost chemata apoi in repetate randuri la chefurile Ceausestilor. Ea a povestit pentru emisiunea "" ca a avut o perioada in care a castigat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Durere fara margini intr-o familie din Prahova. Fiul lor, Ștefan, a murit inecat intr-o groapa: „Putea fi salvat și nu s-a facut nimic”

18:51, 19.06.2024 - Ștefan avea 16 ani și in urma cu doua saptamani a sfarșit tragic, dupa ce a mers la scaldat. Doar ca nu s-a indreptat, ca de fiecare data, la garla de care familia știa, ci a mers impreuna cu cațiva prieteni la o groapa adanca nesemnalizata.

Acces Direct. O localnica din satul in care au facut popasul Carolin și iubita lui, detalii despre vecinul care l-ar fi lovit pe tanar cu lopata. De ce il banuiește pe barbatul respectiv

20:20, 31.05.2024 - A trecut aproape o luna de cand un antrenor de fitness a murit, asta dupa ce s-a comportat ciudat in ultimele ore de viața. Moartea lui Carolin a lasat in urma o mulțime de intrebari. Tanarul ar fi fost batut chiar de cațiva oameni din satul in care ar fi oprit.

VIDEO Povestea lui Charles Leclerc care a facut pe toata lumea sa planga: 'Am vrut sa ii ofer o ultima satisfacție tatalui meu'

08:30, 23.05.2024 - Cu puțin timp inainte ca tatal lui Charles Leclerc sa moara, in iunie 2017, fiul sau i-a spus o minciuna care la scurt timp distanța avea sa devina un adevar care persista chiar și la 7 ani distanța.

Acces Direct. Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, arata dovezile. Cum s-a intamplat totul: „Era 31 decembrie...” / VIDEO

19:06, 21.05.2024 - Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, și Georgeta, vaduva acestuia, arata dovezile. Cei doi au povestit cum a murit barbatul. Iata cum s-a intamplat totul, dar și ceacuzații grave au facut ei!

Acces Direct. I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are o poveste de viața cutremuratoare: „” / VIDEO

17:10, 09.05.2024 - I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are varsta de 62 de ani, doi copii și locuiește in Vaslui. Femeia are o poveste de viața cutremuratoare. Iata ce a pațit aceasta, dar și ce a pațit la Acces Direct!

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Acces Direct. Maricica, acuzata ca și-a inșelat soțul chiar cu verișorul lui. Cum vrea sa iși convinga partenerul ca nu a calcat stramb: „Nu știu cine l-a trimis”

17:35, 12.04.2024 - Maricica susține ca nu mai are liniște de cand a venit in casa ei verișorul soțului. Femeia este casatorita de 36 de ani cu soțul ei și au impreuna patru copii. Partenerul ei banuiește ca a fost inșelat chiar cu verișorul lui, intr-un grajd.

Acces Direct. O femeie nu este lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia, nemulțumita de tratamentul nurorii și al fiului ei / VIDEO

17:05, 03.04.2024 - O femeie din Iași nu este de lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia susține ca este nemulțumita de tratamentul pe care il primește din partea nurorii și a fiului ei. Ce a marturisit aceasta, in exclusivitate pentru Acces Direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?