Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabi Cristea a intrat în panică înainte de nuntă. Află de ce

Publicat:

Dupa divorțul cu scandal de , și-a regasit fericirea in brațele lui . Cei doi au anunțat ca se vor casatori in luna octombrie, la un an dupa ce s-au logodit la Veneția.

Chiar daca pentru vedeta tv aceasta va fi cea de-a doua casatorie, ea vrea sa arate impecabil atunci cand va ajunge din nou in fața altarului.

Astfel ca, prezentatoarea care nu mai este chiar așa de supla, ”trasa ca printr-un inel”, s-a pus pe slabit. Pe langa un regim alimentar, bogat in mult pește și legume, ea a inceput și un tratament, sub indrumarea , soția…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat a costat inelul de logodna oferit de Dinu Maxer Magdalenei Chihaia. Bijuteria valoreaza o mica avere

09:55, 14.06.2024 - Dinu Maxer a platit o mica avere pentru inelul de logodna oferit Magdalenei Chihaia, viitoare lui soție. Artistul a fost ajutat de viitoarea soacra pentru ca cererea in casatorie sa fie de neuitat.Vestea ca Dinu Maxer se recasatorește la doar un an și trei luni de la divorțul de Deea a luat pe toata…

Ce au putut sa pațeasca Gabriela Cristea și Tavi Clonda din cauza ploilor. Postarea care i-a ingrijorat pe fani: „A venit furtuna”

15:05, 10.06.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au confruntat cu o situație neașteptata din cauza ploilor torențiale din ultimele zile. Prezentatoarei TV nu i-a venit sa creada ce a putut sa se intample cand a privit curtea.

Ce bolid de lux și-a cumparat Gabriela Cristea. Cum s-a lasat filmata la volanul mașinii

11:25, 04.06.2024 - Gabriela Cristea și-a achiziționat un nou bolid de lux. Tavi Clonda, soțul prezentatoarei TV, a publicat primele imagini cu mașina in mediul online. Iata cum s-a lasat filmata vedeta la volan.

Gabriela Cristea a vorbit despre certurile cu soțul ei, Tavi Clonda. „Cand suntem cu energia jos, apar discuții”

11:25, 14.05.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda formeaza o familie din 2015 și au impreuna doua fete. Cei doi sunt foarte activi in mediul online, așa ca cei care ii urmaresc au șansa de a-i vedea pe cei doi in multe ipostaze, fiind inplicati in tot felul de proiecte. Prezentatoarea TV a vorbit recent despre tensiunile…

Cat au platit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o calatorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiența superba”

18:35, 02.05.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost de curand in Veneția, orașul in care s-au logodit. Cei doi au sarbatorit 10 ani de cand artistul a ceut-o in casatorie pe prezentatoare pe gondola.

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Gabriela Cristea, revoltata dupa ce a aflat ce i-a facut educatoarea fiicei sale la gradinița: „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

15:40, 09.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit recent prin ce abuz emoțional a trecut fiica ei cea mica, Iris, la gradinița. Educatoarea a avut un comportament neadecvat fața de micuța, iar prezentatoarea TV a aflat dupa mult timp despre situație.Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a dezvaluit recent ca fiica…

Star Matinal. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, secretele casniciei. Cele mai importante aspecte din povestea lor de dragoste: „E o chestiune de...” / VIDEO

10:55, 05.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvaluit care sunt secretele casniciei lor. Iata care sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de povestea lor de dragoste. Prezentatoarea și soțul ei sunt de nedesparțit, iar impreuna se bucura de o familie fericita.


Ce parere ai despre aceasta stire?