Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Funcţionează podul plutitor din Sârbi

Publicat:

Podul plutitor din localitatea Sarbi s-a pus in folosul cetatenilor. Pe perioada de iarna, acesta, nu a functionat si, a fost retras la mal pentru a fi protejat de ghetari sau de revarsarea apelor raului Somes. Anotimpul primavara a deschis oportunitatea fermierilor sa incepa lucrarile agricole, motiv pentru a pune in functiune podul pe apa. Toti cei care doresc sa traverseze Somesul, cu acest pod, au la dispozitie un numar de telefon, la care pot suna. Acesta este afisat pe casuta podarului. V. RohianuThe post Functioneaza podul plutitor din Sarbi first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROVOCARI ȘI REALIZARI Returo SGR – cat de bine funcționeaza programul garanție – returnare in Romania

10:31, 25.06.2024 - SGR a dovedit ca poate influența pozitiv comportamentul de reciclare al populației The post PROVOCARI ȘI REALIZARI Returo SGR – cat de bine funcționeaza programul garanție – returnare in Romania first appeared on Informatia Zilei .

PRIMARI UDMR UDMR spera sa ramana cu 200 de primari in țara

14:00, 13.05.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, sambata, dupa inaugurarea lucrarilor de modernizare a Colegiului National de Arta Targu Mures,... The post PRIMARI UDMR UDMR spera sa ramana cu 200 de primari in țara first appeared on Informatia Zilei .

TRANSPORTATORI ȘI ASIGURATORI Cum sunt explicate modificarile propuse la Legea RCA?

09:35, 12.05.2024 - Scrisoarea deschisa redactata de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) are, probabil, obiectivul de a dezinforma iar modificarile... The post TRANSPORTATORI ȘI ASIGURATORI Cum sunt explicate modificarile propuse la Legea RCA? first appeared on Informatia Zilei…

JUDEȚUL SATU MARE Eroii din Ardud, Geraușa și Madaras au fost comemorați

13:45, 10.05.2024 - Activitațile din cadrul Programului ”Comemorarea Eroilor Neamului in județul Satu Mare” au fost la a patra ediție, joi 9 mai 2024, in Ardud. The post JUDEȚUL SATU MARE Eroii din Ardud, Geraușa și Madaras au fost comemorați first appeared on Informatia Zilei .

O privire generala asupra campaniei electorale locale

12:00, 09.05.2024 - Daca precampania electorala a lasat impresia unui haos generalizat, desigur din cauza negocierilor de la București, campania electoral propriu-zisa poate clarifica multe lucruri. The post O privire generala asupra campaniei electorale locale first appeared on Informatia Zilei .

MORI DE VANT IRAN Morile de vant din Iran funcționeaza de cel puțin 1000 de ani

11:05, 04.04.2024 - Energia eoliana a fost folosita de oameni inca din cele mai vechi timpuri. Un astfel de exemplu sunt și morile de vant situate in nord-estul Iranului, mai precis in apropierea orașului Nashtifan. The post MORI DE VANT IRAN Morile de vant din Iran funcționeaza de cel puțin 1000 de ani first appeared…

LOGOPEDIE PENTRU COPII Cum ajuta și cum funcționeaza terapia logopedica

12:25, 01.04.2024 - In concluzie, logopedia este o resursa valoroasa pentru copiii care intampina dificultați in vorbire și limbaj. The post LOGOPEDIE PENTRU COPII Cum ajuta și cum funcționeaza terapia logopedica first appeared on Informatia Zilei .

GARANȚIE-RETURNARE Magazinele vor fi obligate sa preia manual ambalajele daca automatele nu functioneaza

09:45, 01.04.2024 - Magazinele vor fi obligate sa preia manual ambalajele daca automatele nu functioneaza si sa ofere la casa contravaloarea pet-urilor... The post GARANȚIE-RETURNARE Magazinele vor fi obligate sa preia manual ambalajele daca automatele nu functioneaza first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?