Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FSLI: Secretare si soferi din primarii, platiti mai bine decat profesorii

Publicat:

FSLI: Secretare si soferi din primarii, platiti mai bine decat profesorii din Invatamant (FSLI) atrage atentia ca angajatii din Educatie au printre cele mai mici salarii din sistemul bugetar, precizand ca sunt profesori care sunt platiti cu mult mai putini bani decat secretarele sau soferii din primarii.

"Este de-a dreptul revoltator însa cum au reusit alesii sa ajunga la salarii de zece ori mai mari decât ale profesorilor care au ani întregi de experienta la catedra", se arata într-un comunicat de presa al

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV. Angajații TAROM sunt nemulțumiți ca au salariile la jumatate fața de privați și amenința cu proteste

15:45, 27.06.2024 - Piloții, dar și alte categorii de angajați ai TAROM sunt nemulțumiți de nivelul salariilor și sunt dispuși chiar sa declanșeze greva, in cazul in care nu le vor fi majorate drepturile banești – au declarat, pentru “Romania libera”, surse din cadrul companiei aeriene de stat. Sindicaliștii din TAROM…

Locul din Romania unde lucratorii sunt platiți cu 100 de euro pe zi la cules de cireșe: „In strainatate am lucrat 12 ani, dar era mai greu ca aici”

13:05, 12.06.2024 - Intr-o livada din județul Vaslui, culesul de cireșe este mai profitabil decat in afara țarii. Angajații sunt remunerați pentru fiecare galeata culeasa, iar cei mai harnici pot ajunge sa caștige și 100 de euro pe zi. Mulți au renunțat la munca in strainatate in favoarea culesului de fructe in țara, unde…

MODIFICARI RECENTE IN CODUL MUNCII Ce se intampla cu zilele de concediu pentru angajații romani pana pe 30 iunie?

13:51, 06.06.2024 - Prin aceste modificari legislative, legislația muncii din Romania urmarește sa creeze un mediu de lucru mai echitabil și sa asigure respectarea și protejarea adecvata a drepturilor angajaților The post MODIFICARI RECENTE IN CODUL MUNCII Ce se intampla cu zilele de concediu pentru angajații romani pana…

Index salarial eJobs: Peste o treime dintre angajații din construcții au salarii cuprinse intre 4.500 și 7.000 de lei. Media neta in domeniu este de 5.000 de lei pe luna

11:06, 23.05.2024 - Peste 11.000 de joburi au fost postate de angajatorii din construcții de la inceputul anului și pana acum, acesta fiind al șaselea cel mai activ angajator din economie, dupa domenii precum retail, servicii, call center / BPO, industria alimentara și turism. Din aceasta lista, insa, este și domeniul…

Globalizarea muncii in Romania. Indienii din corporatii, platiti prost, dar nici nu-si dau interesul. Angajatii romani, exasperati!

09:00, 23.05.2024 - Forta de munca asiatica a patruns aproape in toate domeniile de activitate din Romania. Economia tarii noastre a primit o „injectie” de personal in piata muncii. Avantajul acestor angajati? Ca accepta salarii mai mici decat romanii. Economie la bani, dar si la calitate De exemplu, in corporatii, in…

Vouchere de vacanța pentru angajații din invațamant. Cand intra banii pe carduri?

15:41, 17.05.2024 - Vouchere de vacanța pentru angajații din invațamant in valoarea de 1.600 de lei. Profesorii și angajații din invațamant vor primi vouchere de vacanța in valoare de 1.600 de lei. Aceste sume vor ajunge la cei cu salarii nete de pana la 8.000 de lei lunar, inclusiv, prin la raportare la salariul net cuvenit…

Ce pot invața profesorii romani de la John Hattie, expertul in educație care a lansat conceptul de `invațare vizibila`

14:35, 09.05.2024 - Celebru pe plan internațional, expertul in educație, John Hattie, va veni pentru prima data in Romania, la evenimentul „Dare to Learn”, organizat in perioada 25-26 octombrie a.c., la Complexul Expozițional Romexpo din Capitala.

Caz modern de inițiere de suferințe. Marcel Ciolacu nu vrea sa aplice legea pentru urmașii romanilor persecutați etnic in 1940

09:31, 15.04.2024 - Primul ministru al Romaniei, Marcel Ciolacu, nu vrea sa aplice Legea 154/2021 și pentru urmașii romanilor persecutați etnic și expulzați in 1940. Legea 154/2021 iși produce efectele doar pentru minoritari. Legea 154/2021 este prorogata mereu de 3 ani incoace doar pentru romani. An de an, in luna decembrie,…


Ce parere ai despre aceasta stire?