Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Frumusețea ei i-a impresionat pe străini! Românca Laura Giorgiana Bălan ar putea deveni Miss World Canada

Publicat:

O romanca are toate sansele sa reprezinte Canada la Miss World 2014. Laura Giorgiana Balan a convins juriul ca merita un loc in finala care va avea loc la Vancouver, pe 10 mai. Concurenta ei directa e o moldoveanca de 19 ani.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Thomas Bach, impresionat de cercurile olimpice instalate pe Turnul Eiffel

21:05, 12.06.2024 - Presedintele Comitetului International Olimpic (CIO), Thomas Bach, a declarat miercuri ca a descoperit sambata cercurile olimpice instalate pe Turnul Eiffel, un spectacol "uimitor" cu cateva saptamani inainte de Jocurile de la Paris (26 iulie-11 august), scrie AFP, potrivit Agerpres.

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Mihai Stoica, impresionat de suporteri: „Ne-au compleșit. Au venit din toate colțurile lumii”

11:36, 12.05.2024 - Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație la FCSB, le-a adus un omagiu fanilor care au venit sa sarbatoreasca titlul impreuna cu echipa pe Arena Naționala. Dupa derby-ul cu CFR Cluj (0-1), FCSB a dat startul sarbatorii titlului. Primul dupa o așteptare de 9 ani. Festivitatea s-a bucurat…

Haos in Georgia: proteste masive și confruntari in parlament pe tema agenților straini - VIDEO

03:50, 16.04.2024 - Mii de georgieni au protestat luni, iar parlamentarii s-au luat la bataie in timp ce deputatii partidului de guvernamant au dat unda verde pentru dezbaterea unui proiect controversat de lege referitor la "agentii straini", criticat ca fiind de inspiratie rusa, relateaza Reuters, citat de news.ro.

„Cluj-Napoca mi se pare pe primul loc”. Alex Chipciu impresionat nu doar de atmosfera din jurul Universitații, ci și de frumusețea Clujului

09:40, 15.04.2024 - Anterior contractului cu Universitatea Cluj, in țara, Alex Chipciu a mai evoluat pentru FC Brașov, Forex Brașov, Dacia Unirea Braila, Steaua București (denumirea echipei in acea perioada) și CFR Cluj, tocmai rivala din Gruia inainte de a ajunge in curtea „studenților”.Fundaș dreapta și stanga, inter…


Ce parere ai despre aceasta stire?