Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructul care te ajută să împrospătezi covoarele. Dacă urmezi acești pași, vor arăta ca noi

Publicat:
Fructul care te ajută să împrospătezi covoarele. Dacă urmezi acești pași, vor arăta ca noi

Lamaia: un aliat de nadejde Lamaia este un ingredient excelent pentru curațarea și improspatarea covoarelor datorita proprietaților sale antibacteriene. Aceasta elimina bacteriile care cauzeaza mirosurile neplacute și lasa un parfum placut de citrice. Totuși, este important de reținut ca sucul de lamaie poate decolora anumite materiale, așa ca este indicat sa il testezi pe o zona mica a covorului inainte de a-l folosi pe intreaga suprafața.Instrucțiuni pentru utilizarea lamaii:Pulverizeaza bicarbonat de sodiu pe covor și lasa-l sa acționeze timp de 24 de ore.A doua zi, aspira bicarbonatul de sodiu.Amesteca

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Trucul secret al gospodinelor. De ce se spala parchetul cu oțet

19:30, 17.06.2024 - Beneficiile oțetului pentru parchetOțetul alb, cu o compoziție de 95% apa și 5% acid acetic, este ideal pentru curațarea parchetului. Aceasta soluție simpla te poate ajuta sa scapi de mirosurile neplacute și sa iți menții casa stralucitoare și curata.Cum sa prepari soluția de curațare    Ingrediente…

Cum sa pastrezi capșunile proaspete cat mai mult timp. Iata cateva trucuri simple

16:35, 11.06.2024 - Daca vrei sa pastrezi capșunile proaspete cat mai mult timp, atunci e bine sa cunoști cateva trucuri simple pentru a te bucura vreme lunga de ele. Sunt anumite lucruri pe care e recomandat sa le eviți, inainte sa le depozitezi, ca sa nu se strice. Iata cateva ponturi esențiale care iți vor fi de mare…

Sorin Bontea a dezvaluit secretul! De ce sunt atat de speciale sarmalele bucatarului: ingredientul care le da savoare

10:01, 30.05.2024 - Pentru a obține cele mai aromate și gustoase sarmale, Chef Sorin Bontea recomanda un truc simplu dar eficient: adaugarea unui strat de costița afumata intre straturile de sarmale din oala de gatit. Acest ingredient confera sarmalelor o aroma intensa și un gust deosebit, care va surprinde și incanta…

Capșuni la borcan – aromate și bune pe tot parcursul anului: Rețeta simpla pentru conservarea capșunilor fara gatire

19:45, 25.05.2024 -   Uita de congelare și gatit; aceasta rețeta este perfecta chiar și pentru incepatori. Cu ghidul nostru detaliat, vei putea citi despre conservarea capșunilor cu ușurința și vei avea intotdeauna o rezerva din acest fruct delicios.Ingrediente necesare:3 kg de capșuni proaspete3 kg de zahar (raport 1:1)Mod…

Trucuri pentru a scoatele petele galbene de pe haine. Vor arata ca noi

22:55, 22.05.2024 - Metoda cu bicarbonat de sodiu și apa oxigenataIngrediente necesare:    4 linguri de bicarbonat de sodiu    1/4 cana de apa oxigenata (peroxid de hidrogen)    1/4 cana de apa caldaInstrucțiuni:    Amesteca bicarbonatul de sodiu cu apa oxigenata și apa calda pana se formeaza o pasta.    Aplica amestecul…

Bananele, soluția miraculoasa pentru o piele perfecta, ca de porțelan. Iata ce maști de fața poți sa pregatești cu deliciosul fruct

23:21, 10.05.2024 - Proprietațile benefice ale bananelor pentru pieleBanana este o sursa naturala de vitamine și minerale esențiale pentru sanatatea pielii. Iata de ce este benefica pentru combaterea ridurilor:Antioxidanți: Bananele conțin antioxidanți puternici, cum ar fi vitamina C, vitamina E și beta-caroten, care ajuta…

Cu ce se curața vopseaua de oua de pe maini. Trucuri simple știute de gospodine

15:15, 01.05.2024 - Cu ce se curața vopseaua de oua de pe mainiIndiferent de nuanța vopselei, exista cateva metode rapide și eficiente pentru a elimina urmele de pe maini:Apa calda și sapun: Daca observi petele imediat, spala-te pe maini sub apa calda folosind sapun. Frecarea intensa va ajuta la indepartarea vopselei.Exfoliant…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…


Ce parere ai despre aceasta stire?