Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Frați și „la greu”: un român și doi basarabeni, evadare ca-n filme dintr-o închisoare din Franța

Publicat:

Un detinut de origine romana si doi detinuti din au evadat in noaptea de marti spre miercuri din inchisoarea orasului francez Amiens, anunta miercuri postul de radio .

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat au durat negocierile de aderare la UE pentru Romania. Aviz pentru Republica Moldova și Ucraina

21:16, 25.06.2024 - Romania se numara printre țarile care au stat indelung in procesul de negociere cu UE. 21 de țari au trecut pana acum prin procesul de aderare (statele fondatoare, Germania, Franța, Italia, Țarile de Jos, Belgia și Luxemburg nu au avut nevoie de așa ceva).

Studiu UNICEF. Cum afecteaza schimbarile climatice viața copiilor: „Corpurile și mințile lor sunt deosebit de vulnerabile la poluare, bolile mortale și vremea extrema”

18:05, 18.06.2024 - Indexul de riscuri climatice al UNICEF arata ca un miliard de copii sunt expuși, in mod riscant, la impactul schimbarilor climatice. Viețile a milioane de copii din intreaga lume sunt schimbate - chiar și in țarile cu venituri mari - și lumea nu face suficient pentru a-i proteja, arata raportul consultat…

Dosarul INTERPOL. Este sau nu numele lui Plahotniuc in lista persoanelor „radiate” din baza internaționala? Ce spune Procurorul General

09:26, 07.06.2024 - Investigația privind corupția la nivel inalt in Interpol, inclusiv in biroul din Republica Moldova, a fost inițiata de procurorii din Franța. „S-a solicitat suportul nostru, dupa ce s-a constatat ca anumite pretinse acțiuni infracționale sunt comise de pe teritoriul Republici Moldova. Obiectul investigației…

(video) Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

20:30, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina a unui penitenciar in care se afla un deținut, langa Rouen, in Franța. Deținutul, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews, citate de digi24.ro .

Evadare ca-n filme in Franta! Doi ofițeri de inchisoare au murit in timpul atacului (VIDEO)

19:00, 14.05.2024 - Atac si evadare ca-n filme in Franta! Doi gardieni au murit, marti dimineata, dupa ce furgoneta cu care transportau un detinut a fost atacata cu focuri de arma. Alti trei agenti au fost raniti, dintre care unul foarte grav. Detinutul a fugit Atacul a fost efectuat de un comando format din 4 infractori…

VIDEO | Evadare ca in filme pe o autostrada din Franța: Un convoi a fost atacat, doi polițiști au murit, iar un deținut a evadat

17:26, 14.05.2024 - O evadare spectaculoasa a avut loc pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un deținut a fost atacat pe șosea de mai multe persoane inarmate. Doi polițiști au murit in urma luptelor, iar un deținut a evadat.Atacul a avut loc marți, in jurul orei locale 11.

Evadare ca in filme, in Franța. Barbați inarmați au ucis doi ofițeri de poliție și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

15:51, 14.05.2024 - Sute de ofițeri de poliție cauta mai mulți barbați inarmați care au atacat, marți, o mașina in care se aflau prizonieri, langa Rouen, in Franța. Un condamnat, poreclit „Musca”, a scapat in timpul raidului, potrivit BBC și SkyNews.

Mesaj controversat al unui fost ministru al Educației: „Poți trai mai bine in Romania și Moldova decat la vest de Budapesta”

17:36, 05.05.2024 - Daniel Funeriu, fost ministrul al Educației, a starnit o controversa afirmand ca in acest moment, cu același efort, poți trai mai bine in Romania sau Republica Moldova decat la vest de Budapesta. Fostul ministru traiește in Franța. Economic, intelectual, cultural și, o sa radeți... medical.


Ce parere ai despre aceasta stire?