Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franța: Mai multe lăcașuri de cult musulmane, ținte ale unor atacuri

Publicat:

Lacașuri de cult musulmane au fost vizate de atentate in trei orașe ale Franței incepand de miercuri seara, fara a provoca victime, au anunțat joi surse judiciare citate de AFP.

Foto: (c) / REUTERS

Trei grenade au fost lansate asupra unei moschei la Mans (vest), doua focuri de arma au fost trase împotriva unui loc de rugaciune musulman din Port-la-Nouvelle (sud) și un snack kebab de lânga o moschee de lânga Lyon (est) a fost ținta unei explozii, au precizat sursele menționate.

Aceste atentate intervin dupa atacul…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul RN, Jordan Bardella, vrea majoritate absoluta in parlament pentru a fi premierul Franței. Ce spune despre o coabitare cu Macron

18:30, 18.06.2024 - Cu 12 zile inainte de primul tur al alegerilor legislative din Franta, liderul extremei drepte Jordan Bardella a declarat marti ca nu va candida pentru functia de premier daca nu este sigur ca partidul sau, Adunarea Nationala (Rassemblement national, RN), nu va dispune de o majoritate absoluta in parlament,…

Cum poate raspunde Putin daca armele occidentale lovesc ținte din Rusia?

10:35, 01.06.2024 - Marea Britanie, Franța, și SUA au furnizat Kievului rachete puternice cu raza lunga de acțiune pentru a invinge forțele de ocupație ruse de cand Rusia și-a lansat atacul asupra Ucrainei in 2022.

Franța și Germania acorda Ucrainei permisiunea sa foloseasca armamentul occidental pentru a lovi ținte din Rusia. Putin amenința NATO ca „se joaca cu focul”

12:20, 29.05.2024 - Președintele Franței și cancelarul Germaniei acorda Ucrainei permisiunea sa foloseasca armamentul occidental pentru a lovi ținte din Rusia, dar numai obiectivele de unde sunt lansate... The post Franța și Germania acorda Ucrainei permisiunea sa foloseasca armamentul occidental pentru a lovi ținte din…

Militari francezi in Ucraina: Rusia avertizeaza ca vor fi ținte legitime

13:36, 08.05.2024 - Rusia a avertizat miercuri Franta ca, daca presedintele Emmanuel Macron va trimite trupe in Ucraina, atunci acestea vor fi vazute ca tinte legitime de catre armata rusa, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Europa, mai saraca in comparație cu Statele Unite

08:36, 29.04.2024 - Europa ar fi mai saraca. Statele Unite, care au beneficiat de efectele celui de-Al Doilea Razboi Mondial și au preluat conducerea in materie de creștere economica și inovație tehnologica, și-au vazut ulterior conducerea erodata de țarile europene. Tendința era incontestabila și sugera o convergența…

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Doua fetite au fost ranite intr-un atac cu cutitul langa o scoala din Franța. Agresorul a fost retinut

19:15, 18.04.2024 - Doua fetite de sase si 11 ani au fost usor ranite joi intr-un atac cu cutitul langa scoala lor din orasul Souffelweyersheim din estul Frantei, in apropiere de Strasbourg, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters. Agresorul a fost retinut.

„Nu suntem liniștiți, vorbim de Franța” » Șeful roman de federație se teme de atacuri teroriste la Jocurile Olimpice de la Paris: „Știm ce s-a intamplat acolo”

18:40, 13.04.2024 - Alexandru Matei, președintele Federației Romane de Polo, singurul nostru sport pe echipe prezent la Jocurile Olimpice, a marturisit in interviul acordat Gazetei Sporturilor ca simte o unda de neliniște in perspectiva competiției de la Paris (26 iulie - 11 august). Intrebat cum se raporteaza la amenințarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?