Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Franța, în alertă de securitate la cel mai înalt nivel, după atentatul terorist de la școala din Arras

Publicat:

Franța a fost plasata in stare de alerta vineri seara, dupa atacul de la școala din Arras, in urma caruia un profesor a murit, iar alte doua persoane au fost ranite. Ministrul de interne, , a anuntat cu puțin timp in urma ca atacul are lega

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Discuție la nivel inalt. Șeful Pentagonului a discutat la telefon cu ministrul rus al Apararii

09:30, 26.06.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a discutat la telefon cu omologul sau rus, Andrei Belousov despre importanța unor linii deschise de comunicare, a anunțat Pentagonul, citat de Agerpres.

Intalniri de nivel inalt: Zelenski a discutat cu șefi de stat și parlamentari la summitul de securitate din Singapore

07:01, 02.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a intalnit, sambata seara si duminica dimineata, cu sefi de stat si parlamentari in Singapore, in cadrul unei vizite surpriza la Dialogul Shangri-La, o conferinta internationala de securitate, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Șeful spionajului rus susține ca Ucraina a fost direct implicata in atacul terorist de la Moscova

09:55, 24.05.2024 - Serviciile de informații militare ucrainene au fost direct implicate in atacul terorist de la sala de concerte Crocus, de la Moscova, unde peste 140 de persoane au fost ucise, a declarat șeful Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB), Alexander Bortnikov.

Barbat ucis de poliție in timp ce incerca sa incendieze o sinagoga in Franța

14:20, 17.05.2024 - Un barbat inarmat care a incercat sa incendieze o sinagoga in orașul francez Rouen a fost impușcat mortal de poliție vineri. El a vrut sa atace polițiștii inarmat cu o ranga și un cuțit. Primarul Rouen, Nicolas Mayer-Rossignaol, a declarat ca intreg orașul se afla in stare de șoc, nu doar comunitatea…

Alerta maxima si masuri sporite de securitate pentru Eurovision: „Nivel de amenintare terorista de patru din cinci”

11:51, 04.05.2024 - Suedia se afla in stare de alerta maxima, in avanpremiera Eurovision 2024. Comentatorii au sugerat ca acesta este unul dintre cele mai incarcate politic concursuri Eurovision din toate timpurile.

Franta intarește securitatea la lacasurile de cult si scolile evreiesti inaintea sarbatorii Pesah

09:00, 15.04.2024 - Franța sporește masurile de securitate dupa atacul iranian. Ministrul francez de Interne, Gerald Darmanin, le-a cerut prefectilor, duminica, sa intareasca masurile de securitatea la lacasurile de cult evreiesti, precum si la scolile religioase, a doua zi dupa atacul lansat de Iran impotriva Israelului…

Odobescu, dupa atacul Iranului asupra Israelului: „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”

12:00, 14.04.2024 - Ministrul de Externe, Luminita Odobescu, afirma ca autoritatile romane monitorizeaza situatia din Orientul Mijlociu si se afla in legatura cu ambasadele tarii noastre in regiune. „Suntem profund ingrijorati de situatia de securitate din Orientul Mijlociu”, a adaugat ministrul.

Medvedev, noi acuzații la adresa liderilor occidentali dupa atacul terorist de langa Moscova: „Adevarații angajatori sunt naționaliștii ucraineni, copiii voștri adoptivi”

14:00, 08.04.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, i-a numit pe liderii Statelor Unite, Marii Britanii Franței și Germaniei complici in atacul de la Crocus City Hall, in spatele caruia se afla Ucraina, dupa cum afirma autoritațile ruse. Intr-o postare in limba engleza pe X (fostul…


Ce parere ai despre aceasta stire?